SJAJAN TRIK profesionalih KUVARA za NAJUKUSNIJI PEČENI KROMPIR: Dovoljan je samo JEDAN SASTOJAK

Ovom cakom se služe profesionalni kuvari kada pripremaju pečeni krompir. Probajte i vi.

Foto:Plateresca/Shutterstock
Foto:Plateresca/Shutterstock
.

Krompir je nezamenjiv kao prilog uz skoro sva jela od mesa, a moramo priznati da volimo da ga jedemo i bez ičega.

Kuvar Soni Hurel je na svom TikTok profilu otkrio pratiocima koji sastojak on rado iskoristi kako bi poboljšao ukus pečenih krompira.

Naime, za savršenu hrskavost potrebna vam je samo soda bikarbona. Nakon što oljuštite i isečete krompire, stavite ih da se kuvaju i i dodajte malo soli i kašičicu sode bikarbone.

Potrebno je da se kuvaju otprilike 20 minuta. Nakon toga zagrejte rernu na 180 stepeni, na pleh stavite krompire, ponovo ih posolite i dodajte malo ulja i ruzmarina, piše 24 sedam.