6 ASTRO PAROVA kojima je TEŠKO kad su ZAJEDNO, a JOŠ TEŽE kada su RAZDVOJENI!
Ljubav je ponekad zaista teška...
15.12.2025. 20:00
Božićni post će trajati do 07. januara 2024.godine, a ako i vi spadate u one koji poste, evo predloga za doručak. Ukus je savršen, hrskav i sočan.
Ilustracija; Foto: Mehmet Cetin/Shutterstock
03.11.2023.|08:21
Izvor: Trpeza.rs/Ivana Pavlović
Potrebno je:
500gr gotovih tankih kora
300ml mineralne vode
70ml ulja
1 veći praziluk
1 crni luk
150gr sojinih pahuljica
200ml vode
So
Biber
Suvi začin
Priprema:
Iseckajte luk, pa ga ispržite na malo ulja. Stavite vodu preko sojinih pahuljica, pa sačekajte da nabubre. Dodajte ih prženom luku kada nabubre. Zatim začinite po ukusu. Za početak nauljite tepsiju i stavite 4 kore sa svake strane. Zatim idete redosledom - prazna kora preliv - kora preliv fil. Ponavljajte postupak sve dok ne potrošite sav materijal. Pecite burek oko 30 minuta na 200 stepeni.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.