Sastojci:

800 g piletine

3 velike stabljike celera

1/2 crvenog luka

1 veza peršuna ili mirođije

1 šolja oraha, badema ili indijskog oraha

1/2 šolje običnog ili grčkog jogurta

1/4 šolje majoneza

2 kašičice senfa

1 kašičica sirćeta

Priprema:

Piletinu iseckajte i skuvajte ili propržite, zatim u posudi pomešajte meso, celer isečen na kockice, crveni luk sitno iseckan, peršun ili mirođiju i dodajte pečene bademe ili indijski orah. Prelijte sa majonezom, jogurtom, senfom i sirćetom. Naravno začinite po želji. Pre služenja ostavite u frižideru 2 sata da se dobro ohladi.

Izvor: stvarukusa.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.