Retko se kombinuju ova dva univerzalno voljena sastojka, ali kada se spoje, ukus je rajski!

Naime, poslastičar Nikolas Njoroge podelio je recept za espreso brauni koji definitivno morate da probate, piše pulselive.co.ke.

Potrebno je:

- 1 šolja + 7 kašika višenamenskog pšeničnog brašna

- 8 kašika kakao praha

- 1 šolja tamne čokolade

- 12 kašika neslanog putera

- 1 šolja šećera

- 3 jaja

- 180 ml kafe

Priprema:

Pomešajte brašno i kakao prah. Otopite čokoladu sa puterom zajedno. Umutite šećer u otopljeni puter i šećer. U rastopljeni puter i šećer dodajte jedno po jedno jaje, pa mutite dva minuta.

Umešajte suve sastojke, brašno u mešavinu putera. Pecite na temperaturi od 180 stepeni, 25 do 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.