Sastojci:

-400 g špageta

-125 ml pavlake za kuvanje

-60 g parmezana

-parče slanine

-dva-tri čena belog luka

-kocka za supu

-dva jaja

-so

-biber

Priprema:

Naseckajte slaninu na manje komade i stavite je u dublji taganj da se prži na laganoj vatri oko pet minuta dok ne bude hrskava. Onda je izvadite i ostavite sa strane, a na toj masnoći propržite beli luk i dodajte kocku za supu.

U drugoj posudi skuvajte špagete, pa ih ubacite u ovaj tiganj. Umutite jaja, pavlaku za kuvanje, parmezan, so i biber, pa prelijte preko špageta i nastavite sa kuvanjem na laganoj vatri dok se ne zgusne.

Pri serviranju dodajte parmezan i uživajte. Prijatno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.