6 ASTRO PAROVA kojima je TEŠKO kad su ZAJEDNO, a JOŠ TEŽE kada su RAZDVOJENI!
Ljubav je ponekad zaista teška...
15.12.2025. 20:00
Fantastično mekane, mirisne, čokoladne...
Keksiæi, foto: Bakina kuhinja
14.01.2020.|10:00
Potrebno je:
100 gr maslaca
100gr. šećera
1 jaje
1 vanilin šećer
180 gr brašna
1/2 praška za peciva
100 gr na kockice čokolada
100 gr suvog groždja
Priprema:
U liniju prosejati brašno sa praškom za pecivo, dodati otopljen maslac, jaje, vanilin šečer, i čokoladu na kockice sa suvim groždjem.
Sve dobro izmešati i sipati u paprirne kalupe po jednu kašičicu,
Peći na 200 stepenu C oko 30 min. Može prah šećer odozgo.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.