Potrebno je:

200-300 gr špageta

maslinovo ulje

50 gr kačkavalja plus

50 gr dimljenog sira Jermi

50 Gruda Babu

2 kašike krem sira

100 ml. mleka

ml. biber beli

origano

2 čena belog luka

peršunov list

so

Špagete sa prelivom od 4 vrste sira, foto: bakina kuhinja

Priprema:

Špagerte skuvati i preliti maslinovim uljem. U šerpu sipati mleko i dodavati sir. Mešati dok se ne istopi, a na kraju dodati krem sir. Po želji možete dodati i kašiku kisele pavlake. Na kraju dodati izdrobljen beli luk, so origano i beli biber.Sve dobro izmešati i preliti preko špageta. Odozgo iseckati peršunov list.

Izvor: Bakina kuhinja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.