Oživite prostor uz novog kralja enterijera: Bespoke frižider – vlada i dizajnom i funkcionalnošču

Tokom dizajniranja kuhinje mnogi se susreću sa problemom odabira uređaja, jer oni često ne zadovoljavaju korisnikove estetske želje ili se zbog dimenzija teško uklapaju u prostor. Upravo zbog toga, primorani smo da biramo između dizajna i funkcionalnosti. Uz Samsung Bespoke frižider ta muka nestaje, jer je on spoj savršenog dizajna i vrhunskih performansi.

PR
Samsung Bespoke frižider, foto: Promo Samsung
Samsung Bespoke frižider, foto: Promo Samsung
.

O ukusima se ne raspravlja

Bez obzira o kom tipu kuhinje se radi, rustičnog ili modernog stila, spoj dizajna, praktičnosti i funkcionalnosti na jednom mestu stvara kuhinju iz snova. Dinamičnu promenu potreba i želja uporedno prate novi Samsung Bespoke frižideri okarakterisani inovativnim Flex dizajnom. Dodatno, imate mogućnost izbora, bilo da se radi o materijalu, boji ili željenoj završnoj obradi. U odnosu na estetiku ostatka kuhinje moguće je birati između crne, srebrne, lila, nebesko plave, bež i bele boje, koje mogu da se kombinuju sa materijalima saten-staklo, glam-staklo, čisto staklo, terakota metal, pravi nerđajući čelik i čelik-metal.

Prostor bez granica

Bez obzira na važnost upečatljivog, originalnog i lepog dizajna uređaja, ne treba zaboraviti na funkcionalnost. Kada je reč o frižideru, večiti problem je bio i prostor unutar njega, organizacija koju nudi. Unutrašnji prostor Samsung Bespoke frižidera moguće je fleksibilno podesiti odnosno organizovati police u zasebne odeljke. Tu je takođe i jedinstvena
SpaceMax ™ tehnologija koju karakteriše tanja izolacija uz koju se dobija više prostora, bez gubitka efikasnosti. Ali, sa prostorom takođe dolaze i problemi u vezi sa namirnicama koje smo kupili u velikim količinama, jer vreme je najveći neprijatelj njihovoj svežiniOvom problemu vešto prkosi Optimal Fresh + tehnologija uz koju je moguće organizovati odeljke frižidera u dve zasebne zone sa različitim temperaturama hlađenja, čime je osigurana dvostruko duža svežina namirnica.

Eksplozija svežine

Užurbane životne navike koje nas svakodnevno stavljaju u koštac sa stresom može rešiti zdrava ishrana domaćim i svežim namirnicama. Upravo zbog toga ne stižemo često da odemo na pijacu, kako bismo sveže namirnice osigurali za iduće dane. Od sada se pijaca i uvek sveže namirnice nalaze nadohvat ruke. Zahvaljujući Flex zoni možete birati između pet opcija hlađenja i Humidity Fresh + tehnologiji koja omogućava optimalno podešavanje vlage u posebnim odeljcima frižidera hrana duže vreme zadržava svoju teksturu i ukus.

Često odleđivanje frižidera uz No frost tehnologiju odlazi u zaborav. Kruženje vazduha osigurava stalnu temperaturu i pritom sprečava stvaranje leda, dok istovremeno uzrokuje brže postizanje potrebne temperature.

Ilustracija, foto: Promo Samsung
Ilustracija, foto: Promo Samsung
.

Novi Samsung Bespoke frižideri sa najnovijim karakteristikama i opcijama, koje čuvaju namirnice i štede prostor, svojom praktičnošću i individualnošću biće neodvojivi deo vašeg enterijera. Više informacija o novim Samsung Bespoke hladnjacima možete pronaći na linku.