Jedan od prirodnih načina osvežavanja vazduha u domu uključuje korišćenje lovora, začina koji se obično već nalazi u našim kuhinjama. Lovorov list nije samo efikasan u apsorbovanju neprijatnih mirisa, već i pruža prijatan miris koji može pozitivno uticati na naše raspoloženje. Ljudi koji su isprobali ovu tehniku tvrde da deluje opuštajuće, poboljšava raspoloženje i olakšava uspavljivanje.

Sve što treba da uradite jeste da stavite 4-5 lista lovora na topao radijator, i već nakon nekoliko minuta osetićete širenje prijatnog mirisa po celoj kući. Ako nemate radijator na koji direktno možete postaviti listove lovora, možete koristiti otpornu posudu na toplotu. U nju stavite malo tople vode i nekoliko listova lovora, a potom je postavite na radijator. Iako će ovaj metod zahtevati nešto više vremena, postići ćete isti efekat.

U trenucima stresa, nesanice ili lošeg raspoloženja, iskoristite ovu jednostavnu metodu kako biste osvežili vazduh u svom domu i uživali u prijatnom mirisu lovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.