
NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. APRILA: Bikovima napeto na poslu, slobodne Vage na meti UDVARAČA, a tek Vodolije...
Predstojeća sedmica će biti vrtlog jakih emocija i poslovnih izazova kada su horoskopski znaci u pitanju.
20.4.2025. 10:27
Sezona slava je počela, a količine hrane koje domaćice spremaju su ogromne, jer se uvek vode principom bolje da bude više na trpezi, nego da fali. Kako nam je poznato, kada prođe slava, hrana se kasnije skladišti u frižider i zamrzivač, sve dok se ne pojede. Do kad je bezbedna za konzumiranje, ovoga "Jutra" proveravao je naš reporter Predrag Žambok u razgovoru sa specijalistom za hranu prof. dr Veroslavom Stanković
Foto: Prva TV Printscreen
16.11.2023.|09:53
Izvor: A.B.
"Još uvek nije počeo post, tako da sva hrana koja se sprema za slave je mrsna, odnosno ima mnogo mesa, koje je inače podloga za razvoj bakterija. Tako da tu hranu treba čuvati u rashladnim uređajima do četiri stepena", objašnjava Veroslava koja je u prilogu u nastavku istakla tačan period do kada hrana od slave sme da bude odložena u zamrzivaču, a jestiva, i da li se preporučuje njeno podgrevanje...
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.