Ovan – Ovaj znak ima relativno novu dušu. Tokom svog putovanja Ovan je stekao mnoga znanja i iskustva, ali on nije ni na polovini puta koje je pred njim. Tek mu predstoji mnoštvo novih lekcija i mudrosti.

Bik – Duša Bikova je u srednjem dobu. Oni već poseduju mnogo mudrosti stečene kroz razna iskustva, ali ih i pored toga čeka rad na sebi i niz novih saznanja o svom unutrašnjem svetu.

Blizanci – Oni imaju stariju dušu. Zbog nje su Blizanci otporniji i mudriji. Potkovani mudrošću, nosioci ovog horoskopskog znaka žele da isprobaju nove stvari u aktivnosti, neki hobi koji će im doneti stimulaciju.

Rak – Rakovi imaju staru dušu i oštar um. Osećaju se mladi u srcu, ali ipak poseduju mudrost i jasno sagledavaju stvari. Zbog toga privlače ljude kojima je potreban njihov životni savet.

Lav – Poput mudre, starije osobe, Lavovi imaju drevnu ali živahnu dušu. Deluju kao da su proživeli već hiljadu života i čvrsto stoje na zemlji.

Devica – Tajna i misterija obavijaju dušu Device. Njihova duša je prava zagonetka, jer je istovremeno i infantilna ali i napredna. Ona je mešavina svega u isto vreme, pa je jako teško dešifrovati je.

Vaga – Duša Vage je iskusna i drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote, usled različitih doživljaja i iskustava, Vage su postale iscrpljene.

Škorpija – Duša Škorpija nalazi se na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Ipak, istovremeno je i umorna od svih prepreka i stvari koje joj često stoje na putu.

Strelac – Duša ovog horoskopskog znaka je poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova pre nego što to mislite.

Jarac – Jarac ima prekrasnu, staru i hrabru dušu. Njihova duša prošla je kroz neizrecive priče i situacije i sada joj je potreban mir. Vreme je promatranje i promišljanje svega što je do sada doživela.

Vodolija – Duša Vodolije je poput duše deteta – mlada i nevina. Njena mladost se ne ogleda u nezrelosti i neiskustvu, već u opuštenosti i bezbrižnosti. Ispunjena je lakoćom.

Ribe
– Ribe imaju mladu i razigranu dušu. Nova je u životu i u svemu što je čeka u njemu, pa to Ribe tera da pronalaze lepotu na najčudnijim mestima i u najneobičnijim stvarima. Njihova nevinost je osvežavajuća i potrebna u današnjem svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.