Roditelji blizance često oblače u iste odevne kombinacije, ali ima i onih koji biraju da grade svoj, specifičan stil. Kako prenosi Miror, ovaj par bliznakinja gradio je svoju vezu sa idejom da u isto vreme ostanu u drugom stanju. Ali začkoljica leži u tome što obe imaju istog verenika, odnosno dele jednog muškarca.

Oduvek su se trudile da budu usklađene, a ovo je pravi dokaz. Sestre su u poliamornoj vezi, gde su Ana i Lusi u ljubavnoj vezi sa istim muškarcem Benom Bernom. Svako rođeno dete bilo bi polubrat ili polusestra, a otac Ben bi istovremeno bio i ujak.

Odnedavno su počele da nose bebe lutke sa njihovim likom u javnosti.

"Imale smo problema da ostanemo u drugom stanju. Naš san je da zatrudnimo u isto vreme", ističu sestre koje svoje bebe lutke oblače u iste odevne komade kao što su obučene i mame. Odluku o zajedničkoj trudnoći donele su 2021. godine.

"Nikada pre nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina, i odlučile smo da sada imamo decu. Doživele bismo srčani udar, da je jedna trudna, a druga nije. Radimo tako da obe zatrudnimo, a ne samo jedna", pričaju Ana i Lusi.

"Definitivno će biti veliki izazov da zatrudne u isto vreme. To je veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to više zadatak", rekao je Ben.

Ovaj par živi u Australiji, gde poliamorija nije legalna, i zajedno su od 2012. godine. Pošto nisu mogli da se venčaju, verili su se prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.