Proslavila se hitovima 'Better the Devil You Know', 'All The Lovers', 'Kids' i 'Can't Get You Out Of My Head'.

Dok je gradila uspešnu karijeru, Kajli nije imala sreće u ljubavi. Bila je u vezama s Lenijem Kravitcom, Oliverom Martinezom i legendarnim frontmenom INXS-a, Majklom Hačinsom, ali ni jedna od tih veza nije krunisana brakom ni potomstvom za koje bi volela da se dogodilo.

O vezi s Majklom, kao jednoj od najzanimljivijih iz njenog života, progovorila je u dokumentarcu 'Mystify: Michael Hutchence' iz 2019. godine. Kada su započeli vezu ona je imala 21, a on 29 godina i, kako je priznala, veza s njim na nju je imala veliki uticaj.

Kajli je inspirisala Majkla na stvaranje jednog od najvećih hitova INXS-a, 'Suicide Blonde'. Otkrila je da je pesma inspirisana njenim buntovnim plavokosim likom, Lolol Lovel, koju je glumila u filmu 'The Delinquents' iz 1989. godine, nešto pre nego što je upoznala Majkla. Njen frizer je nazvao boju perike koju je u filmu morala da nosi 'suicide blonde', a što je Majklu bilo i više nego dovoljno da napiše pesmu o njoj. Prvi su se put u javnosti pojavili kao par upravo na premijeri spomenutog filma.

Osvrnula se i na njihov raskid odnosno trenutak kada ju je ostavio, priznavši koliko joj je taj period bio veoma težak:

„Slomio mi je srce, osećala sam se zbunjeno i uništeno. Nije mogao da mi da nikakav razlog kada me je ostavljao, razgovarali smo o svemu... Soba je bila mračna, sve roletne su bile spuštene, a on je bio na podu i plakao. Ne znam da li je to bilo zbog droge ili stresa zbog posla..,“, okrila je ona ranije.

Šest godina nakon njihovog raskida, on je počinio samoubistvo.

Bitan deo njenog života bila je i borba s rakom dojke koji joj je otkriven 2005. godine, a o čemu je često otvoreno govorila, nastojeći da podstakne što više žena na preventivne preglede.

Kroz godine, Kajli nije mogla da izbegne pitanja o majčinstvu koje se nikada nije dogodilo.

„Naravno da se pitam kakav bi bio osećaj pogledati oči svog deteta, ali sudbina je sudbina. Lagala bih kada bih rekla da nisam tužna, ali ne smem da se prepustim takvom razmišljanju. Šta mogu? Postoji velika verovatnoća da ću upoznati nekoga ko već ima decu. Mogu da se zamislim kao maćeha“, priznala je pevačica.

Želja joj se ipak za sada nije ostvarila. Od 2018. godine u vezi je s kreativnim direktorom GQ-a Polom Solomonsom, a ni on nema decu, piše Stil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.