Vladavina Vage počinje počinje 22. septembra Suncem koje će vas motivisati da se odmorite, malo usporite i napunite energiju. Ipak, ovaj period kratko traje, jer već 25. septembra počinje mlad Mesec koji će znatno jačati vaše odnose sa drugim ljudima.

Sa nekoliko retrogradnih planeta u ovom trenutku, obavljajte sve polako. Pokušajte da ne brzate sa odlukama, već umesto toga dajte sebi vremena da zastanete, razmislite i shvatite kako želite da nastavite. Ovaj period je idealan za nova poznanstva, učvršćivanje kontakata sa drugim ljudima i jačanje već postojećih odnosa.

Ne čekajte povod da biste iznenadili neku osobu, već se potrudite da steknete poverenje od željene osobe svakodnevnim trudom. Naredne četiri nedelje donose mnoge promena, posebno na polju ljubavi. To će se dogoditi ukoliko u svemu budete iskreni i maksimalno prepušteni! Ako ste solo, u ovom periodu možete da očekujete nove emocije i sve ono što vam je do sada nedostajalo.

Sezona Vage vam pruža najlepše stvari: mogućnost željene kupovine, lepa iznenađenja, dobro raspoloženje i mnogo veselja! Ipak, na jednu stvar dobro obratite pažnu: kontrolišite troškove koji su vezani isključivo za vaš hedonizam. Potrudite se da cenite sitnice koje ćete imati svakog dana.

Osim toga, u ovom periodu emocije mogu biti ekstremnog intenziteta. Takođe, reakcije mogu biti nagle, ishitrene i često nepromišljene. U ovom periodu najbolje će se osećati ljudi rođeni u znaku Vage, dok će Ovnovi biti nezadovoljni jer je ovo nepovoljan period po njih.

Mlad Meesec uvek označava novi početak i sve što uradite u ovom periodu, odraziće se na narednih šest meseci. Ovo je idealan period da započnete novi partnerski odnos, potpišete važne ugovore ili prihvatite nove poslovne prilike.

Izvor: Mondo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.