"Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan: pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to", istakla je Mirka jednom prilikom za Ženu.

A kako izgleda ručak?

"Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana, da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam–osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak", objasnila je tada glumica, te dodala da je u svim trudnoćama dobijala isti broj kilograma.

"Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina, kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma", izjavila je glumica u jednom intervjuu i objasnila da je posle prva tri porođaja imala uvek po pet kilograma viška.

Naravno, uz tačno planiranu ishranu ide i fizička aktivnost.

"Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu, mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora", rekla je Mirka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.