Uštedećete i vreme i novac: Uz ovih 6 trikova kupatilo će vam uvek biti čisto i uredno!

Kupatilo je jedna od prostorija u domu koju je najteže održavati čistom i sređenom. Ali, postoji nekoliko fenomenalnih trikova koji će vam uštedeti i vreme i novac!

Ovih nekoliko trikova uštedeće vam i novac i vreme!, foto: Depositphotos
Ovih nekoliko trikova uštedeće vam i novac i vreme!, foto: Depositphotos

1. Ako vam sapun večito ostaje raskvašen na držaču, on se polako topi i nestaje, a vi ne iskoristite ni četvrtinu. Rešenje je potpuno jednostavno - sapun odlažite na sunđer umesto na držač.

2. Ako se vaša prostirka za kupatilo stalno pomera i kliza, jednostavno, na naličje zalepite komad medicinskog flastera, i jedan komad zalepite na pod. Neka se ne podudaraju.

3. Ukoliko čiste peškire čuvate u kupatilu, nesumnjivo će brzo početi da se osećaju na buđ, zbog vodene pare koja je u kupatilu česta. Da rešite ovaj problem, jednostavno poprskajte čiste peškire mešavinom vode i omiljenog eteričnog ulja.

4. Gomilu sitnica u kupatilu više nemojte da držite u posudi u kojoj ne možete da ih pronađete po 10 minuta - iskoristite plastičnu posudu za escajg!

5. Za lep i svež miris u kupatilu nije vam potrebna ni hemija a ni raspršivač. Sve što treba da uradite jeste da na bočnu stranu rolne toalet papira sipate nekoliko kapi omiljenog esencijalnog ulja.

6. Znate one ostatke sapuna koji više nisu dovoljno veliki da bismo njima oprali ruke, koje uvek bacamo? Više ne! Umesto da ih bacate, uvucite ostatke sapuna u ružu za kupanje i iskorisite ga tokom tuširanja!

Izvor: Stil