Tri načina na koja možete da ojačate vaš brak u decembru

Dok ste stalno u žurbi oko posla jer se bliži kraj godine, kupovine poklona i spremanja, vaš brak polako ostaje iza vas. Ni ne stižete da vidite jedno drugo, a kamoli da porazgovarate o svemu što vas tišti i problemima koji stoje između. Ne brinite, nije svemu kraj i ne treba da odustajete od svog bračnog partnera jer postoje jednostavni načini na koje možete popraviti vašu bračnu zajednicu tokom najlepšeg zimskog meseca.

Napravite zajedničku listu za kupovinu
Od “tetke iz Nemačke” do dragog komšije iz zgrade pored koji vam stalno pomaže kada imate problem sa kolima – napravite listu kome sve želite da kupite poklon i pokažete znak pažnje. Zajedno se dogovarajte i odlučujte o količini novca koji želite da potrošite. Neka on bude zadužen za onlajn kupovinu, a vi za obilazak radnji. Zajedničkim snagama možete sve, a ako se desi da ste nešto zaboravili – zajendo idite do prvog šoping centra i zabavite se!

Započnite jednu novu porodičnu tradiciju
Umesto što ćete se striktno držati porodičnih pravila, bolje radite ono što najviše volite i izmislite novu tradiciju za nedeljni ručak i novogodišnje veče. Odgledajte film, nosite svi isti džemper ili duks, organizujte porodične igre kod vas ili izmislite sasvim nešto drugo. Poenta svega ovoga je da budete zajedno i da uvidite koliko ne možete bez svog partnera i obrnuto. Ovakve večeri će vas sigurno zbližiti.

Jedno veče na kauču – samo za vas dvoje
Ponekad kada želite da budete sami ne možete jer se između vas smeste deca ili vam u posetu dođu prijatelji. Od danas pa nadalje izdvojite jedan dan kada će vaša deca (ako ih imate) otići kod bake i deke i kada ćete biti apsolutno sami. Provedite zajedničko vreme uz dobar film ili se samo relaksirajte u društvu partnera i zanimljive priče. Naučite da cenite slobodno vreme u kojem ste zajedno. Tople večeri uz kuvano vino ili kakao i dragu osobu nikada neće biti bolje nego sad, u decembru. I dok trepnete, već će doći 2018. godina, a vi ćete u nju ući puni ljubavi!

Izvor: zenskimagazin.rs