Pitanje koje je podelilo Internet - koliko peškira bi trebalo da imamo u kući?

Mišljenja su veoma podeljena. Zašto?

foto: Depositphotos/sunny_baby
foto: Depositphotos/sunny_baby
.

Ljudi se uglavnom slažu oko nekih osnovnih pravila ponašanja i svi ih prihvataju: obriši noge na otiraču pre nego što uđeš kod nekog u kuću, uvek imaj spremnu čistu, ispeglanu posteljinu ako ti neko iznenada svrati u goste i mora da prespava, ne ostavljaj sudove predugo u sudoperi da se ne bi osušili ili ubuđali...

Ali, nedavno se na internetu razvila velika diskusija koju je pokrenuo korisnik Tvitera Advil - koliko nam je potrebno peškira u ormaru? Dobio je gotovo 2500 odgovora. On sam smatra da je za par bez dece optimalan broj 10 - ali njegova devojka se ne slaže s tim. Uskoro se razvila diskusija - neki su stali na Advilovu stranu i složili se da je 10 optimalan broj, ali bilo je i onih koji su bili odlučni da ih je i 12 premalo... Jedna mudra osoba konstatovala je da i za to postoji jednostavno pravilo koje svi znaju: dva seta peškira po osobi u domaćinstvu, plus po jedan peškir za svaku osobu koja ti može doći u goste na spavanje. Ali, odmah je dodao da ako imaš psa, moraš imati stotinu peškira.

Držat ćemo se starog pravila: tri seta ručnika različitih veličina za svakog ukućana. Što ti misliš? Koliko ih je u tvojem ormaru?

Izvor: Miss7.24sata.hr