"Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspert za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azur slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, pomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja. Na tržištu trenutno postoji velik broj odmašćivača koji mogu da pomognu u sređivanju fugni.

U slučaju da vama ovo sredstvo ne pomaže, drugi tiktokeri su savetovali da je najbolje pomešati ključalu vodu sa deterdžentom i tom smesom proći po kritičnim predelima.

@livecomposed Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador ♬ abcdefu - GAYLE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.