Bez obzira da li planirate da imate pravu ili veštačku jelku, pored ukrasa, nezaobilazan element, uz koji je svaka jelka još čarobnija, jesu dekorativne lampice. Međutim, da li znate kako najjednostavnije da ih stavite na jelku? Ukoliko mislite da je to kružno uvijanje oko jelke, varate se!

Treba da ih stavite vertikalno, jer ćete na taj način moći da uštedite na prostoru, lakše ćete ih postaviti, a jelka će izgledati spektakularnije.

Snimak ovog trika sa TikTok-a ima skoro 2 miliona lajkova, a mnogi su se zahvalili ovoj devojci na korisnom savetu.

@lizlovery Wow what a difference this made! Thank you @mrsclarehoops ! 🎄 #HolidayVibes #christmas #holidaydecor #homedecor #decortips #IntroVideo #hometips ♬ O, Christmas Tree - Christmas

Ipak, jedan korisnik je napisao da on ovako nešto radi već 20 godina i da to pripisuje svojoj lenjosti, dok mu je devojka koja je postavila snimak odgovorila da to ne znači da je lenj, nego da je shvatio pravilna način pre svih ostalih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.