Tri horoskopska znaka koja NAJVIŠE LAŽU, prema mišljenju astrologa
Laganje ne mora uvek da predstavlja lošu nameru, već se često povezuje s načinom razmišljanja, komunikacijom i emocionalnim reakcijama.
21.12.2025. 13:30
Ljubitelji specijaliteta sa špagetama dobro znaju kako se one kuvaju. Međutim, nesvesno i zbog manjka informacija, prave jednu grešku...
kuvanje špageta, foto: Valeria Aksakova/Shutterstock
17.09.2021.|17:00
Kada kuvamo testeninu, u vodu stavljamo so i najčešće ulje. Stručnjaci ističu da dodavanje ulja može uništiti vaš obrok. Iako i neki kuvari dodaju ulje u testeninu kako se ona ne bi zalepila za šerpu, ipak to ne bi trebalo da radimo.
Razlog je vrlo jednostavan!
Ulje i voda se ne mešaju i stoga će se ulje zadržati na testenini i kada je procedite, piše Reader's digest, prenosi tuzlanski.ba.
Kako biste sprečili lepljenje testenine, izaberite neku veću šerpu. Kada špagete prebacujete u tiganj, mešajte je konstantno kako biste sprečili da se jedna za drugu zalepe.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.