Dojila je bebu uvek na istoj strani, a sada je pokazala kako joj izgledaju grudi (VIDEO)

Influenserka Abi Herbert nedavno se na TikToku požalila na jedan neočekivan problem sa kojim se suočila tokom dojenja svoje šestomesečne ćerkice Popi.

.

Od prvog dana je iz nekog svog razloga birala isključivo desnu dojku i ja sam joj to pružila. Međutim, ispostavilo se da su zaboravili da mi kažu šta su posledice u tom slučaju, kada se beba doji samo na jednoj strani. Kao što vidite - desna dojka mi je sada tvrda kao kamen i izgleda kao da sam u nju ugradila implant", ispričala je Abi u videu koji je pogledalo skoro 11 miliona ljudi.

Na snimku se vidi kako joj je desna dojka zaista višestruko veća u odnosu na levu, no ubrzo je ova blogerka objavila još jedan video na kome prikazuje da situacija nije konstantno takva. Naime, grudi su joj se vratile u normalno stanje nakon što je malena Popi večerala, ali već posle 12 sati jedna dojka se ponovo uvećala, piše Superžena.

.

Portal "The Sun" koji je preneo njenu priču naveo je objašnjenje stručnjaka da je razlog ovoj pojavi prirodna reakcija organizma - ono počne da proizvodi više mleka na jednoj strani kako bi ponuda mogla da prati potražnju.

Stručnjaci ističu da nema razloga za brigu jer se nakon što se prestane sa dojenjem, dojka će se smanjiti i vratiti u približno istu veličinu.

Abi Herbert, koja objavljuje i na svom Instagramu priče iz porodičnog života, prati više od milion ljudi, reklamira proizvode i aktivna je i na ostalim društvenim mrežama, poput TikToka.

.