"Dobiješ uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane...Te ga ovako, te ga 'nako. Ukakilo se, upiškilo se, postaješ ekspert za go**o."

Pročitajte status zbog kog su se hiljade mama smejale do suza.

.

Sve žene koje su se porađale kroz glavu su im prolazile iste ili sličene misli, a jedna mama odlučila je da ih hrabro i bez ulepšavanja pretvori u status na svom Fejsbuk profilu:

"Tata je napravio. A ti jadna udebljala se, dobila vodu, strije, muči te gorčina, odoše zubi u ... Jedeš slano i slatko istovremeno, jedeš sve što je jestivo. Kosa ti opada, voda u kolenima. Vilica te boli od žvakanja. Dobiješ i brkove i dlakav stomak. Ospe se lice, ospe se noga, ospe se guza.

Odeš na porođaj, svi ti ruku guraju kao da je dole tombola. Još samo domar da gurne. Umreš na porodu, izgubiš živce, odeš u ... Leđa te godinama posle bole, min*a ti ko ribolovačke čizme. Napinješ se, šiju te.

Dojis bebu, bole dojke, bole bradavice, nadošlo mleko pucaju bradavice, pucaš i ti. Ne možeš da kakiš, ne možeš da piškiš. Čistiš se curi, nosi uloške 40 dana.

A tata. Tata je napravio. Pa tatino ime piše u dokumentima u zagradi.

Pratite nas i na Viberu!

Došla si kući, ne možeš sesti, ne možeš leći. Beba plače, gladna nije, ukakila se nije. Dobiješ uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane, strine, komšinice Sofije i komšije Milana. Te ga ovako, te ga 'nako. Ukakilo se, upiškilo se, postaješ ekspert za go**o. Što je zeleno, što je žuto.

Ako nije gladna onda su grčevi. Pa nosaj, pa kupaj, pa nema spavanja. Jupi imamo zub i opet ujede, prokvari sisa - boli, ne može da doji. Nervozna plače.

Hodala bi, a ne bi. Sedela bi, a ne bi. Jednom rukom čuvas bebu, drugom kačis zavesu. Jedno oko pazi na starije dete, a drugo da supa ne pokipi. Legneš zadnja, ustaješ prva...

A tata???? Onaj sto je napravio ? Tata se umori na poslu."

Izvor: yumama.com