Nema linije, nema ni braka - toliko je prosto!

Linija braka nalazi se ispod malog prsta. Vrlo je kratka. Jedna linija označava jedan brak, a kad se račva, znači da će se osoba dva puta venčati. Ova linija pokazuje i kada će se neko udati ili oženiti, kao i koliko će dece imati.

A koji su to još "bračni signali" koje vam desni dlan šalje - saznajte u nastavku našeg teksta...

Četiri osnovne linije

Postoje četiri osnovne linije - linija srca, glave, života i sudbine. Linija života počinje izmeđ palca i kažiprsta i proteže se u luku prema ručnom zglobu. Linija glave proteže se iznad linije života i preseca dlan. Linija srca ide u obrnutom smeru od prve dve linije i nalazi se iznad linije glave. Linija sudbine proteže se od ručnog zgloba prema srednjem prstu. Ako želite da odredite približno vreme kada će vam se nešto dogoditi, podelite linije otprilike na sedam delova.

Pokazuje slomljeno srce

Kada se linija srca završava ispod kažiprsta, osoba je idealista i veliki romantičar. Kada se linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta, osoba nije zahtevan partner, mila je i iskrena, a ako se završava ispod srednjeg prsta, puna je ljubavi, ali je ne iskazuje. Pauze i raskidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

Volite li flert?

Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrzanu između nezavisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju nagore pokazuju da ste skloni flertu, a nadole pokazuju nepoverljivu narav i osobu koja je emotivno povređena. Pauze i raskidi upućuju na slomljeno srce.

Životni nesklad

Nijedna linija nije savršena. Najčešće se račvaju, a ako se dele na kraju, pojačava se snaga te linije. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore su bezopasne, dok one koje idu dole oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vreme slabosti, i životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

Znak raznih osećanja i pokazatelj libida

Venerin breg nalazi se u podnožju palca. Smatra se najvećim znakom seksualnosti, ljubomore i emotivnih veza. Ako je Venerin breg ispupčen i naglašen, osoba je sklona užicima, lepa je, vitalna i jako je osećajna. Pri čitanju iz dlana važna je i udaljenost palca od kažiprsta. Kada otvorite dlan, a prste skupite, obratite pažnju pod kojim su uglom prsti. Ako je odnos palca i kažiprsta pod pravim uglom, seksualna aktivnost je dobra i uspešno zadovoljavate partnera, međutim ako je taj raspon manji, mogući su problemi.

Venerin pojas i depresivni ljudi

Venerin pojas označava početke ljubomore koju osoba sakriva u sebi, i nije je ni svesna ili se verovatno nikada u životu nije stvarno zaljubila. Liniju nemaju svi, a označava mnogo partnera i ljubavnika, koji se mogu javiti i kasnije u životu, ne samo u mladosti. Slabo izražena linija srca upućuje na emotivnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije s drugima. Tamne mrlje na liniji srca upućuju na setne i ponekada depresivne ljude, a uzan prostor između linije glave i linije srca znak su introvertne osobe, na prvu loptu vrlo zatvorene u ljubavi.

Prsti puno govore o ljubavnom životu

Strastveni i skloniji ugađanju sebi su ljudi koji imaju deblje ruke i mesnatije prste, dok duži i šiljati prsti upućuju na seksualnu nezainteresovanost. Linija srca upućuje na mnoge veze i ljubavni avanturizam. Što je deblja, osoba je seksualno privlačnija i ima jaču seksualnu želju koju će utoliti samo partner sa istom "snagom". Ukoliko se spajaju linija srca i glave koja je odmah ispod, čovek misli samo srcem. Kada je linija srca visoko na dlanu, osoba je inteligentna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.