Devojka pobesnela nakon što ju je dečko zaprosio u supermarketu: "Jesam li ja luda?"

Trenutak kada muškarac zaprosi ženu treba da bude jedan od onih koji se pamte večno. Mnoge od njih još od malih nogu maštaju o tome i zamišljaju taj čarobni momenat.

Foto: 4 PM production/Shutterstock
Foto: 4 PM production/Shutterstock
.

Prsten je priča za sebe, a kada je reč o samom trenutku, žene uglavnom maštaju o romantičnim večerama, svećama, cveću ili raznim drugim, velikim i malim iznenađenjima. Ipak, postoje i one kojima je, da bi rekle "da", dovoljno samo čuveno pitanje.

To nije bio slučaj ovoga puta.

Naime, jedna žena podelila je svoje iskustvo "veridba u supermarketu" ne krijući koliko je besna što se njen izabranik nije više potrudio za tako bitnu stvar.

"Dečko me zaprosio u supermarketu??? Mislim, šta je ovo? Pored svih mesta, baš da to učini u prodavnici", napisala je ona.

"Jesam li ja luda? Volim ga, ali sam jako razočarana što se nije potrudio da ovaj trenutak učini posebnim", pisalo je u anonimnoj objavi.

Ispod je dobila mnogo komentara. Neki su se složili da je s pravom uznemirena, dok su drugi rekli da treba da bude zadovoljna što ju je uopšte zaprosio.

"Ne razumem šta ga je inspirisalo da to tamo učini, malo planiranja ne bi bilo naodmet", "Njemu nije bitno mesto, voli te i zaprosio te na prvom mestu gde je mogao", "Pre svega - čestitke", pisali su ljudi.

"Nemoj da propustiš lepotu trenutka zbog lošeg mesta", glasio je jedan od komentara, piše Klix.ba.

Istraživanja koje je provela stranica Bored Panda pokazala su da čak 32% žena priželjkuje iznenađenje za veridbu, dok 20% njih misli da muškarac mora da klekne na jedno koleno prilikom postavljanja pitanja.

Iako nije sve u sjajnom prstenu, niti u mestu gde će se veridba odigrati, moramo se složiti da je ona bitan trenutak u životu svake žene. Stoga, ako to uskoro planirate to da učinite, probajte da svojoj voljenoj osobi date priliku da uživa u tom malom trenutku romantike.