Mnoga deca imaju najveću želju tokom odrastanja da dobiju na poklon psa. Ipak, roditelji iz određenih razloga procenjuju kada je njihovo dete spremno na odgovornost koju sa sobom nosi odgajanje kućnog ljubimca. Uglavnom je tinejdžerski period taj u kome se dolazi do zaključka da je dete zaista spremno da se može brinuti o kućnom ljubimcu.

Snimak devojčice koja je dobila na poklon psa u kratkom vremenskom periodu postao je viralan na društvenim mrežama. Video počinje slikom devojčice koja ulazi u stan po dolasku iz škole. Ona je naišla na prizor koji je izazavao veliko iznenađenje. U trenutku je zastala, pa još jednom zapanjeno pogledala u kameru. Već sledećeg trenutka ovo dete spušta ranac na zemlju, a bujica suza preti da je preplavi.

Snimak je na Instagramu dobio 65.000 sviđanja i izazvao je salve emocija.

"Ovaj psić je već namirisao veliku ljubav", "Bravo za ovu devojčicu koja je zasluženo dobila psa, ali bravo i za psa koji je imao tu sreću da završi kod ove devojčice", "Ova mala ima toliko čisto srce i biće veran prijatelj ovom psu, kao i on njoj", "Suze mi u potocima liju niz lice", "Zaplakala sam još kada sam videla devojčicu da plače, a ovaj psić pun ljubavi me je dotukao", samo su neki od komentara ispod snimka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.