Dom i porodica

Sjajan trik za čišćenje najupornijih mrlja iz wc šolje

Majka iz Australije podelila je sjajan savet uz koji je očistila svoju wc šolju od tvrdokornih mrlja i to uz samo jedan proizvod koji se inače koristi u kuhinji.

11.07.2020. - 09:08h
Čista i blistava
Čista i blistavafoto: Depositphotos/ssuaphoto

U grupi na Fejsbuku, majka Loren otkrila je da je za čišćenje koristila jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Dejli Mejl.

– Mrzim da čistim wc šolju. Ali sam uspela da bude kao nov uz dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u wc šolji devet sati. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste toalet za vreme tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Loren u svojoj objavi i uz nju podelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim već limunsku kiselinu za čišćenje toaleta, ali odlična je pre svega jer nema hemikalija pa i deca mogu čistiti s njom – komentar je jedne majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalet – složila se druga korisnica.

Izvor: krstarica