Poznato je da se žene bolje osećaju u svojoj koži kako vreme prolazi te ih malo toga može poremetiti, a to se posebno odnosi na ove horoskopske znakove. One su neustrašive i spremne na promene, ne plaše se noviteta. Predstavljamo vam tri astrološka znaka u kojima su rođene žene koje su "kao vino".

1. Bik

Žene rođene u znaku Bika još od malena žude da odrastu kako bi napokon mogle da uzmu stvari u svoje ruke. One su odlučne, vredne i fokusirane, pa nije iznenađujuće to što konstantno teže napretku. S godinama razvijaju pozitivan stav i radnu etiku, kao i hrabrost da pomerajugranice i upuste se u nešto veliko.

2. Devica

Device su još od detinjstva vrlo zrele i uvek se osećaju kao 'stare duše' u poređenju sa svojim vršnjacima. Čvrsto stoje na zemlji i vrlo su organiziovane i brižne. Iako Device briljiraju kroz celo školovanje, nakon fakulteta zapravo počinju da osvajaju, pa su do zrelih godina već na zavidnom nivou karijere. S godinama samo cvetaju, a u pedesetim potpuno prihvataju sebe i sa unutrašnjim mirom rade sve sa lakoćom.

3. Lav

Lavice su spremne na nešto veliko od rođenja, pa ih kodine koje prolaze samo još više inspirišu. One se ne boje promena i rizik im nije stran, pa nije neobično da se odluče za promenu karijere čak i u pedesetim. Neustrašive su i ništa ne može da ih poremeti, a s godinama postaju samo odlučnije i uspešnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.