Ovan

Dinamični gradovi poput Njujorka, Londona ili Tokija, gde će se Ovnovi osećati nadahnuti energijom i mogućnostima za avanturu.

Bik

Prelepe prirodne destinacije kao što su šumski predeli u Kanadi ili mirna sela u Toskani, gde će Bikovi moći da uživaju u harmoniji i spokoju prirode.

Blizanci

Moderne metropole s mnogo kulturnih događaja, kao što su Pariz, Berlin ili Barselona, gde će Blizanci otkriti beskrajnu zabavu i raznolikost.

Rak

Mirna primorska mesta poput Santorinija u Grčkoj ili malih ribarskih sela na obali, gde će Rakovi pronaći toplinu, porodičnu atmosferu i emotivnu ravnotežu.

Lav

Glamurozni gradovi poput Los Anđelesa ili Dubaija, gde će Lavovi uživati u luksuzu, sjaju i prostoru da pokažu svoj sjaj.

Devica

Organizovani gradovi s kulturnim događajima i univerzitetima poput Singapura ili Bostona, gde će Device pronaći priliku za lični rast i razvoj.

Vaga

Romantična mesta poput Venecije ili Balija, gde će Vage naći sklad, lepotu i inspiraciju za umetnički izraz.

Škorpija

Tajanstvena mesta poput Maroka ili Egipta, gde će Škorpije moći da istraže svoju duboku stranu i pronađu duhovno iskustvo.

Strelac

Avanturističke destinacije kao što su Novi Zeland ili Južna Amerika, gde će Strelci pronaći avanturu, raznolikost i duh istraživača.

Jarac

Poslovni centri poput Singapura ili Njujorka, gde će Jarčevi naći poslovne mogućnosti i ambicioznu atmosferu koja ih motiviše.

Vodolija

Progresivni gradovi kao što su Amsterdam ili Stokholm, gde će Vodolije pronaći toleranciju, inovacije i društvenu angažovanost.

Ribe

Inspirativne obalne destinacije poput Havaja ili Ibice, gde će Ribe pronaći mir, kreativnost i duhovnu povezanost s okolinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.