Ovan

Zvezde predviđaju da će Ovnovi doživeti iznenadne promene u svom ljubavnom životu do kraja jeseni. Možda će se zaljubiti u nekoga iznenađujuće bliskog ili će se osloboditi tereta iz prošlih veza. Takođe, na poslovnom planu Ovnovi će primetiti pozitivne promene. Pojaviće se novi izazovi i prilike, a Ovnovi će osetiti nalet samopouzdanja, pa će iskoristiti na najbolji mogući način.

Blizanci

Blizancima astrolozi predviđaju promene u komunikaciji i odnosima sa bližnjima. Mogli biste da otkrijete nove strane svojih prijatelja ili članova porodice koje će vam omogućiti dublje i smislenije veze. Osim toga, Blizance očekuju i promene vezane za putovanja. Možda ćete odlučiti da posete neko egzotično mesto ili da se upuste u avanture, o kojima ranije nisu ni razmišljali.

Vaga

Jesenske promene za Vage odnose se na njihovu financijsku situaciju. Zvezde sugerišu Vagama da će pronaći nove izvore prihoda ili će pronaći bolji način za upravljanje svojim novcem. Osim toga, u ljubavi bi Vage mogle da donesu važne odluke o svojim vezama, bilo da se radi o zaključivanju ili pokretanju nečeg novog.

Strelac

Za Strelčeve će jesenske promene biti povezane sa njihovom karijerom. Očekuju ih novi profesionalni izazovi i prilike koje će im omogućiti napredak. Možda ćete dobiti ponudu za posao koju ste dugo čekali ili ćete krenuti u potpuno novom smeru. Takođe, u privatnim odnosima Strelčevi će otkriti nove dimenzije svojih partnera, što će im doneti "dublje" razumevanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.