Večeras je mlad Mesec u Jarcu: Ostanite hladne glave, ne ulazite u svađe jer se teško razrešiti

Mlad Mesec u Jarcu nastupa 26. decembra i sa sbom donosi neočekivane promene. Spremite se, sada je vreme da svedete sve račune na nulu, da raščistite odnose, da razmislite šta je to u čemu uživate, a na šta je vreme da stavite tačku. Bliži nam se kraj godine, pa će mnogi horoskopski znaci imati želju da započnu nove stvari. Evo na šta morate da obratite pažnju!

Mlad mesec, foto: Depositphotos/milangucci
Mlad mesec, foto: Depositphotos/milangucci
.

Mlad Mesec u Jarcu donosi horoskopskim znacima mogućnost da stave tačku na sve dosadašnje probleme, loše i toksične odnose, na poslove koji im stvaraju preveliki stres. U narednom periodu potrebna je hrabrost, jer vas očekuju događaji koji znatno mogu da promene vaš život iz korena. Ipak, istina je da će mnogi znakovi sumnjati u sebe. Možda ćete osetiti nesigurnost, strepnju i strah, a to će se desiti ukoliko nemate zacrtan plan ispred sebe. Ovo se posebno odnosi na Bikove i Ribe, biće ovo teži period za njih, jer će morati da se suoče sa svojim dubokim strahovima. Mlad mesec u znaku Jarca može doneti razmirice u porodici, može porušiti odnos sa partnerom, može uticati na vašu odluku o daljoj karijeri. Važno je da ostanete smireni i da razmišljate hladne glave. Nikako nemojte ulaziti u svađe, jer one mogu biti mnogo teže za rešavanje nego što ste mislili.

Mlad Mesec u Jarcu doneće promene na polju ljubavi. Mnoge veze će se završiti, posebno ako već duže vreme nisu funkcionisale. Takođe, doći će i do rušenja prijateljsatva koja su postala toksična. Važno je da ne posustajete i da ne obraćate pažnju na strah, koji može da dovede do emocionalnih blokada. Budite hrabri i iskreni prema sebi. Zapitajte se šta tačno želite? Kakvu ste promenu dugo očekivali? Da li je ovo vaš život iz snova ili ipak nije? Odgovorite na pitanja, jer je promena ispred vas i moraćete da delujete. Mnogima će ovaj period biti haotičan i težak, ali posle njega dolaze lepi dani u kojima ćete se zaista posvetiti sebi i shvatićete da se sve dešava sa razlogom. Škorpijama, Strelčevima i Vodolijama sledi period u kome će moći da se otvore i da budu iskreni prema svojim najbližima. Iskoristite naredne dane da izgladite odnosi koji suu se poremetili.

Mnogima će biti u fokusu njihovo zdravlje, posebno Lavovima i Jarčevima. Razmislite da li je vreme da počnete zdravije da se hranite, da vežbate ili da se odreknete nezdravih navika. Sada je vreme da poboljšate svoj kvalitet života i treba da iskoristite tu priliku. Mesec u Jarcu doneće vam motivaciju da radite na sebi, pa ćete osetiti kako previše mislite na sebe i svoje potrebe. Možda će vam drugi zameriti i reći da ste sebični, ali upravo vam je to nedostajalo. Vreme je da krenete korak dalje i da ispunite sebi želje na kojima ste dugo odlagali da radite.

Mlad mesec u Jarcu doneće elana i volju za radom. Bićete kreativniji i raspoloženiji da se dokažete na svom radnom mestu. Ovo je period koji će definisati vašu karijeru, i idealno je vreme da radite i gradite svoje uspehe. Otvoriće se novi putevi, nove poslovne ponude - sve u cilj vašeg uspeha i finansijske dobrobiti. Mnogi od vas će promeniti sadašnji posao, i to može delovati dosta zastrašujuće, ali to je samo put ka boljem i treba da budete odgovorni i da uvek gledate unapred kada donosite važne odluke.

Mlad mesec u Jarcu nastupiće 26. decembra i doneće promene na polju ljubavi i posla kod svih znakova zodijaka. Osetićete se drugačije, imaćete mnogo pitanja, a odgovore ste dugo držali u sebi. Sada je vreme da budete hrabri, da gledate celokupnu sliku, da razmislite šta trenutni događaji znače za vašu budućnost. Nemojte se plašiti promena, sada je period u kome možete da zablistate više ngo ikada, samo ako postupate u skaldu sa svojim željama i ciljevima.

Izvor: mogujatosama.rs