Uskoro dolazi NAJMOĆNIJI DAN U GODINI! Ako ste rođeni u nekom od ova TRI ZNAKA, zabeležite datum - BLAGO VAMA!

Jupiter, planeta sreće, 16. maja izlazi iz vatrenog Ovna i ulazi u Bika gde će se zadržati do 25. maja 2024. godine.

Izvor: Informer.rs/Z.I.  |  
Ilustracija Foto: sarayut_sy/Shutterstock
Ilustracija Foto: sarayut_sy/Shutterstock
.

Jupiter je planeta ekspanzije, rasta, prosperiteta i širenja, dok je Bik znak koji se odnosi na materijalno bogatstvo, udobnost, stabilnost i praktičnost.

Kada se ova dva elementa kombinuju, to znači da će osobe s Jupiterom u Biku biti sklonije privlačenju obilja, financijske sigurnosti i materijalnog blagostanja. Oni će biti vrlo praktični u svojim pristupima u životu i skloni su planiranju i upravljanju novcem na duge staze.

Ove osobe su obično vrlo strpljive, stabilne i izdržljive. Imaju talenta za stvaranje dugoročnih ciljeva i marljivo rade na postizanju tih ciljeva. Oni su takođe vrlo skloni uživanju u materijalnim dobrima, poput hrane, pića i umetnosti.

Međutim, osobe s Jupiterom u Biku trebaju biti oprezne da ne postanu previše vezane za materijalne stvari i da ne zanemare svoj duhovni razvoj.

Treba da se potrude da pronađu ravnotežu između materijalnih i duhovnih vrednosti kako bi postigli zadovoljstvo.

Jupiter u Biku biće najpovoljniji za Bikove, Jarčeve i Device. Rakovi i Ribe će takođe osetiti uticaj ovog Jupitera.

BIK

Ulazak Jupitera u vaš znak ukazuje na srećne okolnosti i mogućnost dobijanja životnih prilika koje ste čekali. U narednih godinu dana treba da iskoristite pozitivan uticaj Jupitera koji može da vam donese zaljubljivanje, ali i dobre poslovne prilike. Vreme je za ulepšavanje, tako da ćete imati neverovatnu harizmu koja osvaja svet. Mnogi pripadnici vašeg znaka će stati na ludi kamen u narednih godinu dana.

JARAC

Jupiter, planera sreće ulazi u vaše peto polje, tako da možete da očekujete proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. U narednih godinu dana će vaš život biti zabavniji, jer ćete više izlaziti na mesta javnog tipa i upoznavati nove ljude.

DEVICA

Naglašeno deveto polje sa Jupiterom u Biku ukazuje na mogućnost dalekih putovanja, usavršavanja, ali i prilku da završetak studija, ako ste mladi. Takođe, ovo je prilika za duhovni razvoj i upoznavanje drugih kultura.