Ulazimo u NEDELJU BROJA PET! Ovnovi će imati stresan period na poslu, Bikovi će se okrenuti partneru, a šta da rade oni koji vode VELIKE BIZNISE?

Koja je tajna broja pet? Ove nedelje ulazimo u mesec jun. Za koga je ovaj mesec povoljan, a ko treba da povede računa? To pitamo numerologa i astrologa Stefana Dragojlovića!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Nedelja broja pet je nedelja kojom vladaju informacije i ideje. To je nedelja pametnih ljudi, naučnih otrkića, ali i lopova i prevaranata i manipulatora.

Numerolog napominje da ove nedelje moramo da pazimo šta mislimo, šta pričamo, jer je nedelja jake manifestacije svega onoga što izgovaramo i što mislimo.

"Za ovu nedelju važi ona fraza "Kakve su ti misli, takav ti je život". Imamo taj numerološki kod koji 775, a to je simbolika Merkura i Urana i govori pre svega o jako velikoj inteligenciji. Ovo će biti nedelja kada će doći do velikih otkrića, kako na ličnom nivou u sklopu porodice, neke porodične tajne, ali i na državnom nivou i na svetskom", započeo je priču Dragojlović.

Što se tiče horoskopa, Ovnove čeka vrlo teška nedelja na poslu, ali će generalno biti zadovoljni jer će se osećati produktivno i uspešno. Bikovima sledi nedelja mira i opuštenosti, što znači da će izbegavati drame i "teške" ljude. Uživaće sa voljenom osobom u aktivnostima koje oboje vole.

Šta ove nedelje čeka ostale horoskopske znakove, detaljno je objasnio numerolog u prilogu u nastavku: