Moć reči u spavaćoj sobi ne može se preceniti. One mogu čak da pojačaju vrhunac kada se izgovore u pravom trenutku, a da ne spominjemo čitav niz drugih pogodnosti... Da, prljavi razgovori u spavaćoj sobi mogu intenzivirati sve aspekte seksualnog odnosa.

Ako ste se oduvek osećali prirodno i dobro u razgovorima na jastuku, možda ste jedan od ovih nekoliko specifičnih horoskopskih znakova koji vole prljave razgovore.

Ovan

Ovan pronalazi zadovoljstvo u opasnim stvarima. On se posebno ističe u glasnom vođenju ljubavi, pa svakako možete čuti njegovo uživanje. Ovan obožava “prljave reči”, i može vas iznenaditi ovakvim razgovorima. U jednom trenutku ćete govoriti o baštovanstvu i cveću, a već u drugom on će vam reći koliko vas želi i na koji način. Sviđalo se to vama ili ne, Ovan je zavisan od “prljavih razgovora”.

Blizanci

Blizance prljavi razgovori veoma ispunjavaju, jer spajaju dve stvari - zadovoljstvo u krevetu i razgovor. Blizanci to rade veoma često i veoma su detaljni u isto vreme. Blizanac će svakako učiniti da dobijete prirodno rumenilo na obrazima. Čak i ako vam se ne dopada ovakav način komunikacije, kad vas Blizanac pozove kasno noću, to će postati i vaš omiljeni hobi.

Vodolija

Vodolije su u stanju da učine sve što izgleda futuristički, progresivno i rizično. Oni vole sve vrste zadovoljstva, loše devojke i prljave razgovore. Nije važno da li postoji razlog za “prljavi razgovor”, oni su uvek spremni za to. Čak i ako ste bili zajedno pre pola sata, i imali divlje zadovoljstvo u krevetu, mogu ponovo da vas pozovu i pričaju sa vama. Vodoliji ne mogu da dosade ovakvi razgovori, jer su oni pravi zavisnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.