Horoskop može da otkrije mnogo o našem ponašanju, uključujući sklonost ka laganju. Međutim, važno je naglasiti da svako laganje nije isto - ponekad ljudi lažu da bi zaštitili druge, da bi izbegli sukob ili da bi se izvukli iz neprijatne situacije.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i inteligentni, ali često mogu da se nađu u lažima. Njihova sklonost ka pričanju i brzoj promeni misli i stavova može da ih dovede u situaciju da nešto obećaju ili izjave, a kasnije da se iz toga izvuku kroz niz "sitnih" laži. Iako su u vrlo šarmantni i zabavni, Blizanci mogu da koriste svoje komunikacione veštine da manipulišu istinom.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj i tajanstvenoj prirodi. Često lažu kako bi zaštitili svoje tajne i održali određenu dozu misterije oko sebe. Međutim, njihovo laganje često nije zlonamerno. Oni jednostavno cene svoju privatnost i ponekad smatraju da je laž jedini način da je zaštite.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubaznosti i mirnom temperamentu. Često će lagati kako bi izbegle sukob ili održale harmoniju u odnosima. Takođe, imaju sklonost ka laskanju, što može doprineti preterivanjem ili iskrivljavanjem istine. Međutim, važno je napomenuti da Vage često lažu s dobrim namerama, u pokušaju da zaštite osećanja drugih ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.