TRI horoskopska znaka koji će OVE ZIME naći svoju VELIKU LJUBAV

Ako još uvek niste pronašli ljubav svog života, postoji velika šansa da će se to konačno promeniti u narednih nekoliko meseci. Barem tako tvrdi astrologija. Ova tri horoskopska znaka treba da drže otvorene oči, uši, ali pre svega srce, jer postoji velika verovatnoća da će se ove zime zaljubiti do ušiju:

Ilustracija Foto: New Africa/Shutterstock
Ilustracija Foto: New Africa/Shutterstock
.

Strelac

Strelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih meseci. Za ovaj vatreni znak to prvenstveno znači jednu stvar: neočekivane promene i nepredvidive preokrete.

Ovo je zapravo idealan period za slobodne Strelčeve, jer ih vreme mami da izađu izvan svoje zone komfora i konačno imaju priliku da upoznaju nove ljude, a možda i pronađu pravu ljubav.

Jarac

Jarčevi imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra do kraja godine, a tokom ovog vremenskog perioda mogu imati koristi od planete ljubavi, lojalnosti i strasti. Od vrućih flertovanja do romantičnih trenutaka i uzbudljivih sastanaka, sve je moguće - i ko zna, možda je ljubav vašeg života odmah iza ugla, prenosi crnobelo.rs.

Rak

Od početka godine Saturn ima veliki uticaj na Rakove. Ovaj vodeni znak stalno misli na neke drage ljude iz prošlosti i tako blokira priliku da upozna nove ljude. Ove zime, Rakovi će dobijati i podršku od planete Jupiter, koja će prekinuti misaone igre i izazvati im mnogo lepih, novih trenutaka. Vrhunac može biti upoznavanje velike, nove ljubavi koja će Rakove potpuno zaslepeti i rastopiti njihovo zahladnelo srce.