Tri horoskopska znaka koja ŠOPING VOLE VIŠE OD SEKSA!

I seks i šoping pružaju nam zadovoljstvo, svaka aktivnost na svoj način. I dok se neki radije prepuštaju strastima u krevetu nego kupovini omiljenih krpica, cipela i torbi, ima i onih kojima je odlazak u šoping draži od seksa. To naročito važi za naredna tri znaka horoskopa.

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Ilustracija Foto: Alliance Images/Shutterstock
Ilustracija Foto: Alliance Images/Shutterstock
.

Bik

Ako postoji horoskopski znak kog se najviše povezuje sa šopingom, onda je to bik. Retko ćete naići na osobu rođenu u znaku Bika koja nije fascinirana novcem i trošenjem. Bik je zemljani znak, a zlato dolazi iz zemlje, te njime vlada Venera, planet koji simbolizira luksuz.

Posedovanje lepih stvari i pristup bogatstvu ključne se odlike bikova karaktera. To je horoskopski znak koji je jednako dobar u štednji novca kao i u trošenju - kada štede onda stvarno štede, a kada troše onda stvarno troše.

Lav

Pripadnike ovog vatrenog horoskopskog znaka lako je prepoznati po samo lavovima svojstvenoj kombinaciji vitalnosti i glamura. Bez obzira na to što radi, lav će blistati poput 24-karatnog dijamanta. Kao što možete pretpostaviti, to kod Lava uliva prirodnu želju za odlaskom u kupovinu.

Ovaj horoskopski znak želi stvari koje svi odmah primete i cene, bilo da se radi o novoj odeći, automobilu ili buketu cveća. S Lavom nema škrtarenja ili suzdržavanja, on želi da kupi najglamurozniji proizvod na tržištu. Lavovi vole sjajne, svetlucave i glamurozne nove stvari, pa čak i više od seksa.

Vaga

Jeste li ikada upoznali Vagu koja nema smisla za stil? Čak i ako se upravo ustala iz kreveta i nije u svom najboljem izdanju, Vaga će i dalje da uspevaju da izgledaju "kul". To je zato što tim znakom horoskopa vlada Venera, planet lepote, a ko voli lepotu voli i šoping.

Vage žele biti okružene stvarima koje ih inspirišu. Žele da njihovi outfiti izgledaju očaravajuće, a u svojoj garderobi sigurno će imati vrhunske i šik stvari. Vage padaju na sve što je stajliš i moderno i odlazak u šoping mnogim pripadnicima ovog profinjenog znaka važniji je i od seksa.