Ovan: 21. mart-19. april

Ne povlače se kada stvari počnu da postaju stabilne.

Ovnovi su uzbudljivi i veoma uživaju u zabavnim stvarima sa svojim partnerima. Uvek su raspoloženi za avanturu i na smeli način izražavaju kako se osećaju; sam početak romantičnih interesovanja je uvek omiljeni deo za Ovnove. Međutim, kada stvari počnu da se slažu i život postane malo rutinskiji i svakodnevniji, Ovnovima lako može postati dosadno i mogu početi da traže nešto privlačnije - osim ako vas iskreno ne žele. U tom slučaju, Ovnovi će se i dalje držati vas, a čak će I pokušati da te pomalo dosadne, svakodnevne trenutke učine nezaboravnim – jer su rešili da ulože sve u vaš odnos.

Bik: 20. april-20. maj

Napuštaju svoju zonu komfora.

Bikovi se uvek trude da izgrade svoj život na najbolji mogući način – prepuštaju se finijim stvarima, dozvoljavaju samo određenim ljudima da uđu u njihove živote i bore se za karijere i društvene situacije čiji deo zaista žele da budu. Kada je u pitanju zabavljanje, Bikovi se ne stide da jasno svima stave do znanja šta (ili koga) žele, ali ponekad je uključivanje nove osobe u njihov život teže nego što se čini. Međutim, ako Bik pravi prostora za vas u svom savršenom svetu i ako menja neke stvari kako biste mogli da budete utkani u njihove živote, onda to nije mala stvar – Bik preferira svoju zonu komfora i ako je voljan da istupi iz nje makar i malo zbog vas, onda znate da vas zaista želi u blizini.

Blizanci: 21. maj-20. jun

Ostaju sa vama čak i kada stvari postanu teške.

Blizanci imaju lošu reputaciju zbog neodlučnosti, ali to je samo zato što su svesni koliko mnogo ovaj svet može da ponudi. Blizanci vole da uče nove stvari, stiču nova iskustva i upoznaju zanimljive ljude – tako da u početku, čak i ako provode mnogo vremena sa vama, to ne mora nužno da znači da žele da budu sa vama dugoročno. To će vam biti jasno tek kada stvari počnu da postanu teže – bilo da je to zbog sukoba, okolnosti, udaljenosti, itd. U trenucima poput ovih, Blizancima je mnogo lakše da odu i pronađu nešto novo, ali ako odluče da ostanu i zaista se potrude da stvari funkcionišu, onda znate da vas iskreno žele.

Rak: 21. jun - 22. jul

Žele da uspostavite dobre veze i sa njihovim voljenima.

Rakovi su na prvi pogled rezervisani, ali ne stide se svojih romantičnih osećanja. Oni imaju tendenciju da obasipaju svog partnera ljubavlju i naklonošću, čak i ako veza nije super ozbiljna. Međutim, zbog toga što Rakovi prirodno imaju tendenciju da pokazuju velike količine naklonosti, može biti teško znati da li su uzbuđeni zbog zaljubljenosti kao takve ili su uzbuđeni baš zbog vas. Međutim, ako Rak počne da vas upoznaje sa svojim prijateljima i porodicom – koji su im izuzetno bliski, možete to shvatiti kao snažan znak da vas zaista žele, jer se ne bi trudili da vas uvedu u svoj svet i čine vas ključnim delom toga ako vas istinski ne žele.

Lav: 23. jul-22. avgust

Oni vas podržavaju i veruju u vas koliko i sami u sebe.

Lavovi su savršena mešavina ekstremnog samopouzdanja u sebe i žestoke odanosti onima do kojih im je stalo. Lavovi znaju šta žele I šta zaslužuju i nije im problem da se potrude oko tih stvari. Zbog svog prirodnog samopouzdanja i želje da budu glavni u prostoriji, u početku mogu ispasti neverovatno zastrašujući i može biti teško dešifrovati da li žele baš vas ili im je samo potrebno da neko prepozna koliko su sjajni. Međutim, znaćete da vas Lav želi kad počne da vas gura u centar pažnje i kada počne da ističe vas i vaša dostignuća, a ne sebe. Biće uzbuđeni i podržavaće vas jednako koliko i sami sebe i jasno će vam pokazati koliko uživaju sa vama.

Devica: 23. avgust-22. septembar

Priznaće vam svoje nesavršenosti i mane.

Device imaju tendenciju da sebi i drugima postavljaju veoma visoke standarde, ali to ne znači da nisu samokritične. Device imaju tendenciju da pokušavaju da poprave stvari same i da svoje probleme zadrže za sebe, a često ih to čini distanciranima. Iako je dobar znak i sama činjenica da vas je Devica uopšte pustila u svoj život, znaćete da vas zaista želi ako je otvorena po pitanju svojih nesigurnosti i strahova - jer to sigurno ne deli ni sa kim drugim, jer je to zapravo veoma teško za njih. Ipak, ako vam dozvole da vidite njihovu “lošu” stranu, znaćete da imate njihovo puno poverenje i da oni iskreno žele da ostanete tu.

Vaga: 23. septembar-22. oktobar

Ne plaše se da se svađaju sa vama.

Vage vole da stvaraju duboke veze i istinski žele da nauče šta čini njihove partnere srećnim. Iako ne podnose jednostrane situacije gde je samo jedna osoba u potpunosti srećna i zadovoljna, izuzetno su strpljive i nije im problem da odvoje vreme da shvate kako obe osobe mogu da izvuku ono najbolje iz odnosa. Međutim, Vage takođe imaju tendenciju da sukobe i probleme guraju ispod tepiha, u pokušaju da zadrže mir i ideju da je sve harmonično. Iako ponekad mogu delovati nesigurno, znaćete da vas Vaga iskreno želi kada odabere da se zaista upusti u sukob ili ozbiljan razgovor sa vama radije nego da to eskivira – radije bi se borila sa vama i za vas nego rizikovala da vas izgubi, a to mnogo govori.

Škorpija: 23. oktobar-21. novembar

Oni vam pokazuju svoju ranjivu stranu.

Škorpije su vrlo privatne i imaju tendenciju da uživaju u zabavnim i ležernijim aspektima dejtovanja umesto da se upuštaju u ozbiljne veze. Ovo može biti zbunjujuće zbog toga koliko njihova osećanja mogu biti strastvena i intenzivna i može biti teško utvrditi da li njihova strast znači da vas zaista žele ili samo uživaju u igri. Međutim, kada Škorpija počne da vam govori stvari za koje kažu da ih do sad nisu rekle nikome drugom ili da vam pokazuju svoju ranjivu stranu, strahove, nesigurnosti i brige, onda znate da zaista žele da budu sa vama. Ne vole da se otvaraju ili da budu ranjive sa bilo kim, pa ako odluče da to urade sa vama, to je velika stvar.

Strelac: 22. novembar-21. decembar

Sve vam kažu vrlo direktno, bez šale i uvijanja.

Strelci su veoma bezbrižni i trude se da stvari u životu ne shvataju previše ozbiljno. Iako vole da stvari budu ležerne i bezbrižne, više su nego svesni svojih osećanja i veza koje ostvaruju sa ljudima – naime baš zato što su toliko nezavisni i u pokretu, svesni su da svako ko im privuče pažnju zapravo te pažnje zaista i jeste vredan. Kada je Strelac u pitanju, prilično je jednostavno- ako vas žele, to će vam otvoreno I reći. Iako obično vole da napete ili ozbiljne situacije prošaraju šalama i sarkazmom, ako vas zaista žele onda će vas obavestiti - bez igara i bez zbunjujućih signala.

Jarac: 22. decembar - 19. januar

Počinju da se opuštaju pred vama.

Jarčevi su prilično pesimistični kada su u pitanju veze - znaju da su ljudi i emocije nepredvidivi i da se ne mogu tačno odrediti, pa imaju tendenciju da očekuju najgore. Iako to neće baš da izgovore naglas, u početku može biti prilično očigledno da oklevaju da zaista ulože sebe i svoje vreme u potencijalnu vezu. Međutim, nakon što vreme prođe, ako Jarac počne da se opušta i pokazuje svoju blesavu stranu, onda znate da vas zaista želi u svom životu. Oni će se potruditi da počnu da ulažu više vremena i truda da budu sa vama jer misle da ste zaista vredni toga.

Vodolija: 20. januar – 18. februar

Prestaju da vas guraju od sebe (ili barem to svedu na minimum).

Vodolije imaju tendenciju da budu odvojene i udaljene od svojih potencijalnih partnera, čak i kada zaista uživaju u njihovom prisustvu. Oni više vole da budu sami sa svojim mislima i čuvaju svoju energiju za više ciljeve i različite načine na koje bi učinile svet oko sebe boljim. Međutim, kada vas Vodolija zaista želi, ne razgovara sa vama o stvarima o kojima priča sa svima ostalima, već počinje sve više da vas pušta u svoj privatni prostor i odvaja vreme da komunicira sa vama o svojim najprivatnijim mislima i osećanjima. Oni će se potruditi da vam budu najveća podrška u stvarima u vezi sa kojim ste strastveni i nećete ni na trenutak posumnjati da su na vašoj strani.

Ribe: 19. februar-20. mart

Razgovaraće sa vama o svojim problemima.

Ribe su otvorene u pogledu svojih emocionalnih veza sa ljudima. Ne plaše se da otvoreno pokazuju svoja osećanja i da budu snažna podrška na svakom polju onim ljudima do kojih im je stalo. Iako su u početku neodlučni oko toga da li da se u potpunosti posvete vezi ili ne, možete znati da vas Ribe žele kada počnu da vam govore o sopstvenim problemima, umesto da insistiraju samo na tome da vi pričate o svojim. Ribe se obično plaše da budu teret onima do kojih im je stalo i ne žele da im prebace svoje brige, ali ako odluče da razgovaraju sa vama o svojim borbama, onda znate da vas žele u svojoj blizini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.