Svaki znak Zodijaka ima ONO NEŠTO zbog čega ga je TEŠKO PREBOLETI... OTKRIVAMO: Zbog čega TAČNO FALITE SVOM BIVŠEM PARTNERU!

Često umemo nakon raskida da se zapitamo - da li nedostajem svom bivšem partneru? Ali, ako je odgovor potvrdan, šta je ono u vezi sa našom ličnošću što našim bivšima toliko nedostaje? U nastavku možete saznati odgovor na to pitanje.

Izvor: Petitetiger.com  |  
Foto: Branislav Nenin/Shutterstock
Foto: Branislav Nenin/Shutterstock
.

Ovan

Izvukli ste ih iz njihove zone udobnosti, a boravak sa vama učinio je da se osećaju kao da konačno žive život koji je uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv. Uvek ste ih izazivali da isprobaju nešto novo i krenu za stvarima za kojima inače nikada ne bi išli, a nedostaje im to stalno ohrabrivanje u životu.

Bik

Uvek ste bili čvrsto prisustvo postojanosti i poverenja u njihovim životima. Kada su prolazili kroz teška vremena, uvek ste bili tu da ih utešite i da im budete sigurna luka. Imate zaista umirujući efekat na druge, a njima nedostaje osećaj da će sve biti u redu dokle god vas imaju.

Blizanci

Uvek ste bili tako nepredvidivi (obično na dobar način). Niko nikada nije mogao da se dosađuje u vašoj blizini. Nedostaje im koliko ste svaku situaciju činili lakom, kao i to što stu znali da, gde god da idu sa vama, zabava i dobar provod su zagarantovani.

Rak

Sa vama je uvek bilo tako lako razgovarati – većinu vremena nisu morali ništa ni da kažu, jer ste bili tako dobri u čitanju i tako intuitivni da ste uvek znali kada nešto nije u redu i zbog čega. Nedostajete im zbog toga koliko ste ih dobro tešili i zbog toga što ste ih lako mogli naterati da se osećaju bolje u vezi sa bilo kojim problemom ili brigom koju su imali.

Lav

Uvek ste bili tako dosledni – u svom samopoštovanju, u svom entuzijazmu i u načinu na koji ste ih uzbuđivali u vezi sa životom. Nedostaju im vaši neverovatno promišljeni pokloni i način na koji ste učinili da se svaki sastanak, druženje ili kvalitetno vreme čini jedinstveno i posebno.

Devica

Naterali ste ih da se osećaju kao da rade nešto kako treba. Budući da ste uvek bili fokusirani, disciplinovani i sabrani, te osobine su počele da se preslikavaju i na njih, a zbog toga što su bili sa vama osećali su se kao da konačno rade stvari koje su važne i jure snove za koje su u početku bili previše lenji.

Vaga

Toliko ste uživali u malim stvarima. Uvek ste unosili strast u stvari koje ste radili zajedno, bilo da je u pitanju bila detaljno isplanirana noć u gradu ili opuštajuće veče kod kuće. Zaista im nedostaje koliko ste činili da se osećaju prijatno u društvu i kako ste sve činili sto puta zabavnijim samo zato što ste bili ono što jeste.

Škorpija

Nikad niste prestali da budete fascinantni. Svaki dan kada ste vas dvoje bili zajedno, osećali su se kao da uvek otkrivaju nešto novo i zanimljivo o vama. Imali ste gotovo zaraznu radoznalost u vezi sa životom i nedostaje im koliko su se živo osećali sa vama.

Strelac

Učinili ste da se osećaju prihvaćeno i voljeno upravo zbog onoga što jesu. Imate dar da pronađete dobro u bilo čemu ili bilo kome, uključujući i njih. Nedostaje im da budu u vašoj blizini zbog nade i optimističkog načina na koji gledate na svet, a nedostaje im i da budu u blizini nekoga ko im je stalno podizao raspoloženje, bez obzira u kako su se prvobitno osećali.

Jarac

Osećali su se kao da su najbolja verzija sebe kraj vas. Imali ste takvu ambiciju i takav nagon da oni nisu mogli a da se ne osećaju inspirisani vama. Nedostaje im osoba u životu koja je imala cilj i znala kako do njega da stigne, i neko ko ih je izazivao da svakim danom budu sve bolji, a da pritom uvek zadrže (jedinstveni) smisao za humor.

Vodolija

Nikada ni sa kim nemate dosadan ili nezanimljiv razgovor. Vaša fasciniranost svetom i vaša žeđ za znanjem su bile neke od njihovih omiljenih stvari u vezi sa vama, i zaista im nedostaje osoba sa kojom bi mogli da uče i dele zanimljive ideje i koja im je pokazala da je svet mnogo veći od njih samih i njihovog malog mehura.

Ribe

Znate način kako da naterate ljude da sebe sagledaju iznutra i svesno se potrude da bolje razumeju ko su. Nikada ih niste naterali da se osećaju kao da su pod pritiskom, ali ste ih naterali da požele da bolje razumeju sebe, jer se činilo kao da vi imate jaku kontrolu nad sopstvenim identitetom. Nedostaju im vaše saosećanje i vaša beskrajna introspekcija.