SUBOTA: Blizanci da “otpišu” dogovore, Lavovi da “ohlade glavu”, Vage da poslušaju savet prijatelja…

Mnogi znaci će danas morati da se prilagođavaju nepredviđenim okolnostima. Da li ste vi među retkim srećnicima kojima će sve teći po planu, pročitajte!

Foto: faungfupix / Shutterstock
Foto: faungfupix / Shutterstock
.

OVAN

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge, ali niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još razmisliti. Nećete moći da ostvarite ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK

Porast dobrog raspoloženja i lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova danas – ići ćete tamo gde vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI

Neko vam primedbama smeta da se usredsredite na obavezu ili posao koji ste otpočeli. Videćete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK

Probudili ste se raspoloženi, svesni lepih dešavanja koja su pred vama. No, moraćete da promenite svoje planove, jer će neke neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi deo dana za provod.

LAV

Uzdržavate se da nekim ljudima ne kažete sve ono što mislite o njima. Ako se i voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo prošetajte, rashladite glavu, izduvajte se.

DEVICA

Neko se trudi da vam pokvari raspoloženje, ali ćete ga vi iskulirati. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Napravili ste dogovor koji vam je važan, i želite da se posvetite sebi.

VAGA

Na korak ste do nekog dogovora ili završetka ozbiljne poslovne obaveze, ali u poslednjem momentu se može desiti zastoj. Prijatelji vam pomažu da rešite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savet.

ŠKORPIJA

Bićete zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od planova o zabavi ili susretu sa voljenom osobom, pokušavaćete da sve uklopite. Danas to neće ići lako, izgleda da ćete od nečega morati da dignete ruke i odustanete.

STRELAC

Vi kao da ste namerno ostavili da bitnu poslovnu obavezu završite u poslednjem trenutku. Zato ćete sada da se nervirate i rastrčite na sve strane a pitanje je da li ćete uspeti. Ako ste slobodni – udvara vam se više osoba.

JARAC

Sve što je bilo bitno uradili ste, i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vreme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas itekako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije.

VODOLIJA

Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promenljivošću, ali se vi ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se. Vi nemate nameru da se uklapate. Ali, zato ćete prema voljenoj osobi biti popustljivi i u dobrom raspoloženju.

RIBE

U dogovoru ili kontaktu sa saradnikom koji ste željno iščekivali, došlo je do velikih promena od kojih vam neke ne prijaju. Spremite se da se prilagođavate novonastalim situacijama u hodu. Nesigurnost i pojačana sumnja prema partneru.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com