Smršajte LAKO uz pomoć svog HOROSKOPSKOG ZNAKA: Svi koji su isprobali ovu METODU tvrde da i te kako funkcioniše!

Uz pomoć zvezda do idealne kilaže...

Izvor: Najžena.rs/Milica Ognjenović  |  
Foto: alphaspirit.it/Shutterstock
Foto: alphaspirit.it/Shutterstock
.

Kada želimo da smršamo, najvažnije je da regulišemo ishranu i ubacimo malo više fizičkih aktivnosti. Ipak u srednjem veku se mnogo pridavalo važnosti između urođene predispozicije za određene bolesti. Tu vezu su tadašnji mudraci određivali na osnovu datuma rođenja i kretanja nebeskih tela.

Pogledajte šta se kojim horoskopskim znakovima preporučuje da konzumiraju ako žele da se oslobode nekog kilograma viška.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Goje se preko stomaka, bokova i zadnjice jer njima rukovodi voda i gasovi u vodi - važno je da se masiraju biljnim uljima od jorgovana, ljubičica, perunika, ruža, ili lokvanja da koriste toplu tečnu hranu pred svaki obrok ili umesto njega i biljne sokove, jer oni izbacuju višak vode. Polivanje je od velike pomoći.

Zemljani znaci (Bik, Škorpija i Devica)

Goje se svuda proporcionalno, ali im raste stomak u krug što se može skinuti samo intezivnim hodanjem i radom po kući ili u bašti. Telo treba da mažu uljem ili losionom od bršljana i drugih paprata, jer je njihovo salo masno i treba da se razbije.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Goje se bez obzira na veliku pokretljivost i aktivnost i to pre svega u gornjem delu tela, lice, grugi, pa onda stomak. Njima je najteže da smršaju, jer sagorevanje ne znači ništa posebno. Zato pored promena u ishrani (bez hleba, slatkiša i posebno bez crvenog i masnog mesa) moraju svakodnevno da rade gimnastiku, a uveče da voze bicikl ili da idu u brze šetnje.

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga i Vodolije)

Imaju često problema sa varenjem, jer se pune raznim gasovima iz vazduha. Idealnu težinu mogu vratiti i održati samo ukoliko stvore uslove za promet vazduha, a to su redovna gimnastika, vrele kupke i hrana bez oštrih namirnica poput pasulja, graška i preteranih brašnastih ili suhomesnatih proizvoda zbog konzervansa koji ometaju varenje.