Saznajte kakvi su horoskopski znakovi kao VENČANE KUME: Rakovi će održati DIRLJIVI govor, Blizanci će ZABAVLJATI goste, a Device...

Uloga venčane kume uzbudljiv je novi korak u svakom prijateljstvu, ali i velika obaveza. Svako se s tom novom ulogom i zadatkom nosi na svoj način, a ako se pitaju astrolozi to kakva će neko da bude venčana kuma, zavisi i od horoskopskog znaka.

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Foto: Wedding and lifestyle/Shutterstock
Foto: Wedding and lifestyle/Shutterstock
.

U nastavku teksta saznajte šta na osnovu zvezda možete da očekujete od vaše kume.

1. Ovan

Žene rođene u ovom znaku su vizionari i učiniće sve kako bi mlada dobila venčanje vredno stranica nekog magazina koji se bavi uređenjem.

Mali problem imaće sa strpljenjem, međutim, sve će to nadoknaditi majstorskom veštinom izvršavanja. Osim što će svako dobiti svoj zadatak na vreme, imaćete kumu koja će da bude najbolja pratnja u potrazi za haljinom i svim drugim detaljima.

2. Bik

Supertalentovane žene rođene u znaku Bika sposobne su za ulogu kume. One su osobe koje želite da imate uz sebe u stresnim situacijama. Bez problema rešiće svaki problem na koji naiđete tokom organizacije, pa i one koji iskrsnu u poslednjem trenutku. Na svoju kumu rođenu u ovom znaku možete da računate da će biti uz vas i delovati kada zatrebate pomoć.

3. Blizanci

Niko neće biti dobar u zabavljanju svih članova vaše bliže i dalje porodice kao kuma rođena u ovom znaku. Ona će čavrljati s kim god treba, zabavljati goste koji vas gnjave i uradiće sve kako biste vi uživali u vašoj večeri bez ometanja.

4. Rak

Od emotivne Račice na dan venčanja očekujte suze radosnice. Osim toga, ona će održati i dirljivi govor o vama, vašem partneru i vašem prijateljstvu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Možda neće biti najbolja pomoć u organizaciji, ali kuma rođena u ovom znaku sve će to nadoknaditi iskrenom podrškom u svakom trenutku.

5. Lav

Kuma Lavica je kuma koja na venčanju sigurno neće da ostane neprimećena. Računajte da ćete u danima nakon venčanja odgovarati na pitanja o njoj. Dok traju pripreme ona će vam biti najveća podrška koja će imati ceo niz ideja i predloga koji će da vam olakšaju planiranje velikog dana.

6. Devica

Kuma rođena u znaku Device biće ona osoba koja će smirivati koga god treba, za početak mladu. Osim toga, praktična je poput Bika i voli da se oseća potrebnom, pa će vam biti idealna pomoć u svakom trenutku. Perfekcionizam kojem Devica teži u nekom trenutku može da postane malo intenzivan, ali poslušaće svoju prijateljicu koja se udaje i ostaviće malo mesta i za spontanost.

7. Vaga

Vage su zapravo opsednute venčanjima i brakom i provode značajnu količinu vremena planirajući venčanje u svojoj glavi. To znači da će kuma Vaga da bude jako angažovana oko svega, od odabira haljine do odabira najsitnijih detalja u sali.

8. Škorpija

Kao osoba koja veruje u iskrenu i večnu ljubav, kuma rođena u znaku Škorpije savršeno će da odradi ovaj zadatak, odnosno misiju. Biće tu za vas na svakom koraku, ponekad možda malo previše opsednuta detaljima. Zahvaljujući snažnoj intuiciji i istraživačkim veštinama, pomoći će vam da vaša proslava bude uistinu jedinstvena.

9. Strelac

Za Strelčeve se ne može reći da je venčanje nešto o čemu sanjaju od malih nogu. Ipak, kao vaša kuma žena rođena u ovom znaku odradiće svoj zadatak, prihvatiće sve svoje obaveze i zbog vas će uraditi sve što je potrebno kako biste imali najsrećniji dan u životu.

10. Jarac

Ljubav prema planiranju i organizaciji savršeno će se uklopiti u priču u kojoj je osoba rođena u znaku Jarca venčana kuma. Kao mlada, uz ovakvu kumu ne morate da brinete da li će nešto da pođe po zlu. Sve će da bude savršeno odrađeno, a ona će da bude hladne glave čak i kada se svi „izbezume“.

11. Vodolija

Ako je vaša kuma rođena u znaku Vodolije, venčanje će biti zabava veka. S njenom maštom i veštinom upravljanja projektima, rezultat ne može da bude drugačiji. Pomoći će vam da pronađete najbolje mesto, muziku, fotografa...

12. Riba

Drage i slatke Ribe biće kume koje će da budu tu kad god vam zatreba emocionalni savet. Za njih je venčanje puno više od proslave i formalnosti, za njih je to spajanje dvoje ljudi u zajednicu koja će da traje ceo život, pa nemojte da se čudite količini emocija kod svoje kume Ribe. Ona će da vam bude savršena pomoć u procesuiranju svega što se dešava na emocionalnom polju.