Rak

Nikad ne postoji trenutak u životu kada Rak želi nekome zlo. Oni su nosioci sreće i dobrih vibracija i uvek se trude oko osoba koje ih okružuju. Ove osobe obično manifestuju stvarnost koju žele i dobijaju sve što traže u životu.

Devica

Ako ste mislili da je sreća važnija od napornog rada u životu, onda očito nikada niste sreli svojeglavu Devicu. Ove osobe su izuzetno dobri planeri i imaju zamišljen svaki aspekt svog života. Sebi postavljaju nove ciljeve svaki dan ili svake nedelje, kako bi došli do onog konačnog, najvećeg cilja. Njihova odlučnost i pripremljenost osiguravaju im da lako ostvare sve ono što žele u životu.

Lav

Ovaj horoskopski znak neverovatno je društven i izuzetno ekstrovertiran, što je jedan od razloga zašto imaju puno prilika koje im se pružaju. Dobri su u održavanju odnosa i uvek privlače sreću, piše Index.hr.

Ovan

Neki pojedinci se toliko boje neuspeha da nikada ne rizikuju ništa u životu i tako padaju u stanje bespomoćnosti. Međutim Ovnova životna perspektiva je potpuno drugačija. Ovaj žestoki vatreni znak stalno rizikuje i profesionalno i privatno. Što više napora, to su veće šanse da im se nešto isplati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.