Rakovima OVE SREDE pomaže kolega; Škorpije će imati jak kontakt sa nekim ko im je poslovno važan; Vodolijama sledi ponuda od saradnika

Mnogim pripadnicima zodijaka zvezde za danas na poslu predviđaju napetost, nervozu, rasprave i svađe. Budite staloženi, smireni i svesni toga da je sutra novi dan i da će sve biti u redu i možda ćete uspeti da izbegnete konflikte i stres.

Foto: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock
Foto: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock
.

OVAN - Ovaj dan će biti obeležen brzinom i nervozom ali otvoren za uspeh, naročito ako očekujete bitan poziv ili kontakt. Neke prilike će se otvoriti pred vama. Emotivna uzburkanost – moguće je da ćete dobiti poziv od nekoga iz emotivne prošlosti.

BIK - Napetost među kolegama, moguće je da vi nećete biti direktno uključeni, ali ćete svemu ovome prisustvovati. Zadržite smirenost i prisebnost. Ne analizirajte previše osobu koja vam se dopada, ili želite nastavak komunikacije ili ne.

BLIZANCI - U poslu ste danas kao osica, napadate i ubadate rečima na sve strane, i pogađate u centar. Ovo lako može otići u svađu sa saradnicima, a to ne želite. Emotivni partner će sa vama teško izaći na kraj, biće mu potrebno mnogo strpljivosti.

RAK - Jedan od kolega je rešio da vam pomogne oko obaveza i to onda kada je postalo evidentno da ne možete nikako završiti na vreme. Poslovno naporan, ali emotivno dobar dan, kada trebate biti otvoreni prema partneru i reći šta vam smeta.

LAV - Sve ono što ste planirali za danas će doći na preispitivanje. Neočekivane situacije sada vam kvare sve dogovore. Ukoliko možete, uklopite se, ukoliko ne – bolje ostavite za drugi dan. Emotivno ste danas statični i niste raspoloženi za partnera.

DEVICA - Nervoza će biti prisutna u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u fazu kada će situacije krenuti da se rešavaju većom brzinom. Jaka pozitivna energija je naglašena u emotivnim odnosima i potrudićete se da provedete lepe trenutke sa partnerom.

VAGA - Nervoza, moguće čak i blaža rasprava sa saradnikom. Ne inatite se, pokušajte da budete taktičniji. U vrlo ste podsticajnom i strasnom raspoloženju i jedva ćete čekati na susret sa emotivnim partnerom. Mogućnosti i za tajni susret.

ŠKORPIJA - Jak kontakt sa nekim ko vam je poslovno važan. Od ove priče očekujete mnogo. Danas se prisećate emotivne prošlosti i možda nećete odoleti iskušenju da tu osobu i kontaktirate, da se podsetite zajedno nekih lepih trenutaka.

STRELAC - Naporan dan, mada nećete proći loše. Neke situacije sa kolegama će brzo buknuti, ali se brzo i smiriti. Danas je bitno da budete taktični u kontaktu sa voljenom osobom, jer je lako možete nenamerno isprovocirati. Ne kvarite atmosferu.

JARAC - Red dobrih, red loših informacija. Neke poslovne prilike se mogu otvoriti pred vama, ali nećete biti sigurni da li da se uključujete u sve ovo ili ne. Bolja je situacija u ljubavnim odnosima, mada vas partner može podbosti nekim rečima.

VODOLIJA - Saradnik ima ponudu koju ćete teško odbiti, mada to znači da ćete dodatno natovariti obaveze sebi na vrat. Sa emotivnim partnerom je komunikacija dobra i možda biste na dnevni red mogli da iznesete neka pitanja koja su vam bitna.

RIBE - Nervoza na poslu, ali ćete zato uspeti da na brzinu odradite obaveze koje za danas niste ni planirali. Može biti lepih iznenađenja u ljubavnoj sferi. Mogućnost novog poznanstva ili jače komunikacije sa osobom koju ste od skora upoznali.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com