Rakovi su isplanirali ceo dan, Blizanci će imati pomoć kolega, Devicama se "smeši" flert

Kakva sreda je pred nama?

Kakav dan je pred nama?, foto: Cristina Conti/Shutterstock
Kakav dan je pred nama?, foto: Cristina Conti/Shutterstock

OVAN

Osećate podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

BIK

Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane non stop razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

BLIZANCI

Imate dosta ličnih planova i obaveza i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je danas velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

RAK

Ceo dan ste unapred isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite ni korak od toga. Obzirom da vam je raspoloženje vrlo aktivno i podsticajno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt.

LAV

Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas, možda niste sve razumeli na pravi način. Obuzeti ste mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

DEVICA

Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost su u porastu.

VAGA

Neko vam nudi svoju pomoć ili podršku, ali niste sigurni koliko se možete na ovu osobu osloniti, obzirom da je previše impulsivna i lako obećava, ali teško ispunjava obećano. Osećate veliku želju za jednom osobom i trudite se da je osvojite.

ŠKORPIJA

Odlična komunikacija sa kolegama i poslovnim partnerima. Danas možete napraviti temelj za jedan izuzetan dogovor. Mogućnosti za finansijski priliv. Partner insistira na vašoj punoj pažnji, ali vi ćete moći da mu posvetite samo par sati tokom dana.

STRELAC

Imate podršku nadređenog za jedan poslovni projekat ili promenu koju hoćete da uvedete. Ako smatrate da zaslužujete povišicu, mogli biste malo popričati i u tom pravcu. Dan odličan za nova poznanstva, ali i za flertovanje.

JARAC

Danas vam sve stvari koje pokrenete baš idu od ruke i možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Vrlo uspešno rešavate jednu problematičnu situaciju sa kolegom. Dobro raspoloženje će vas držati i sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Očekujete važan razgovor, veoma ste uzbuđeni, ali smatrate da ste sve uradili što je do vas, da bi ovo prošlo na najbolji mogući način. Dan novih poznanstava i novih osoba. Neko će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBE

Poslovni segment je postavljen dobro i nemate nikakvih razloga da sumnjate u sebe. Sastanak ili dogovor koji ste očekivali danas dolazi na dnevni red. Intenzivno ste se pokrenuli prema jednoj osobi i činite sve da biste je osvojili.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/