Rakovi ovog PETKA imaju mnogo planova, Vodolije su juče kukale zbog troškova, a danas se radujete zbog priliva!

Poslednji radni dan u nedelji - kome će zvezde biti naklonjene, a ko će poželeti da prespava ovaj petak!?

Foto: Robert Kneschke/Shutterstock
Foto: Robert Kneschke/Shutterstock
.

OVAN

Iako vam smetaju postupci od strane kolega, nemate niti vremena niti želje da se uplićete u objašnjavanja. Vaši prioriteti su vam na pameti. Danas možete dobiti poruku ili poziv od osobe koja vam je ranije bila emotivno važna.

BIK

Iako ćete funkcionisati sasvim normalno, u mislima baš I niste prisutni. Sve ono vezano za emocije I ljubavni život vam se vrti po glavi. Možete razmišljati o jednoj osobi koju ste od skora upoznali I kovati planove kako da joj pristupite.

BLIZANCI

Privatni poslovi su ono što vas okupira. Bićete skloni da redovne obaveze stavljate u drugi plan, ali obzirom da imate stabilnu situaciju, ovo ne bi trebalo da se odrazi nepovoljno. Delujete vrlo sigurno u kontaktu sa nekim, flertovanje.

RAK

Velike želje, veliki planovi, mnogo obaveza….a tako malo vremena da se sve postigne I završi. Iako ste vrlo odlučni da date sve od sebe, stići će vas umor. U odnosu sa emotivnim partnerom ste razgovorljivi I duhoviti.

LAV

Imate svoje sumnje u vezi kolega ili saradnika, ali za sada još uvek ne želite to da iznosite na dnevni red. Sačekaćete I proveriti informacije koje ste dobili. Emotivnom partneru možete delovati tajanstveno I misteriozno, ali ste samo obuzeti mislima.

DEVICA

U komunikaciji ćete se ponašati sa puno samopouzdanja I malo je verovatno da ne možete napraviti pravi dogovor. Na isti način ćete funkcionisati I u emotivnim relacijama, što je naročito bitno ako se tek zbližavate sa osobom koja vam se dopada.

VAGA

Niste sigurni da li možete da se oslonite na kolegu, iako se više puta pokazao kao pouzdan I stabilan. Nekako biste više voleli da do uspeha stignete zahvaljujući svojim snagama. U emotivnom segmentu ste danas preosetljivi.

ŠKORPIJA

Dobra komunikacija sa prijateljima, lepe saradnje I zanimljivi susreti obeležiće dan. Jasno vam je da su vaše ideje lepo prihvaćene I da što se planiranog tiče, idete ka realizaciji. Jako će vam nedostajati emotivni partner.

STRELAC

Podrška od strane nadređenih vam je bitna, jer se spremate da predložite nešto za šta se nadate da će biti usvojeno. Ovo može biti vezano samo za obaveze, ali je moguće I da pokrenete pitanje povećanja vaših finansijskih priliva. Emotivno – dobar dan.

JARAC

Danas budite zadovoljni – sve će vam lakše ići od ruke, a vaši planovi I namere se ostvaruju. Dnevna rutina funkcioniše odlično I možete da seopustite. Ovo raspoloženje će vas držati I u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

VODOLIJA

Juče ste kukali zbog troškova, danas se radujete zbog priliva. Sve vezano za poslovni segment se odvija baš onako kako treba. Emotivni partner ima zanimljive ideje za izlazak I provod. Prihvatite njegove sugestije.

RIBE

Stalo vam je da vas drugi priznaju I cene I to I dobijate. Osećate se dobro I podstaknuto da se više aktivirate. Ne smetaju vam konstantna peckanja od strane emotivnog partnera jer ste svesni da se šali. Jedva čekate susret.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com