Rakovi ove SUBOTE ulaze u fazu u kojoj će rešavati finansijske PROBLEME; Jarčevima se sve odvija BEZ PROBLEMA!

Bikovima počinje period neočekivanih poslovnih promena...

Olga Savić  |  
Foto: Luna Vandoorne/Shutterstock
Foto: Luna Vandoorne/Shutterstock
.

OVAN

Danas se u poslovnom segmentu oseća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj meri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama.

BIK

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspehom. Mlad Mesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promena.

BLIZANCI

Iz opterećujućih poslovnih problema ste izašli. Vreme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj. Vreme je za planiranje.

RAK

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspešno razrešili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka lepšim stvarima u životu. Mlad Mesec uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.

LAV

Kao da je konačno sve došlo na svoje mesto. Jeste da se vi osećate iscrpljeno, ali u poslu danas neće biti opterećenja, pa ćete moći da se opustite. Mlad Mesec u polju partnerstava govori da su mnogi Lavovi pred velikim promenama u ovom segmentu.

DEVICA

U potpunom ste skladu sa sobom, ali i sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imate strpljenja, ali i odlučnosti da biste svaki razgovor uspešno završili. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice donosi promene radnog mesta.

VAGA

Sve u poslu funkcioniše. Nadate se da ste završili sa napornim periodom. Ne nadajte se previše. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, kreativnosti uvodi vas u fazu sa pojačanim emotivnim prilikama, ali i u period koji je dobar za pokretanje novih ideja.

ŠKORPIJA

Škorpije će danas rešiti probleme lakše nego što su mislile. Pritisak zbog finansija postoji, ali ga lakše hendlujete. Mlad Mesec u polju doma, porodice, privatnih poslova – govori da je pred vama period velikih, iznenadnih promena u ovim segmentima.

STRELAC

Našli ste mir i strpljenje da biste razrešili poslovne nedoumice ili situacije koje su bile aktuelne u prethodnim danima. Dosta korektan dan. Mlad Mesec u polju dogovora, kretanja, okoline – govori da ulazite u fazu sa više poslovnih šansi i prilika.

JARAC

Posle napetih prethodnih dana, ovaj će dan doći kao rasterećenje. Sve se odvija bez problema, a vi imate dovoljno vremena za sebe. Mlad Mesec u vašem polju ličnih vrednosti govori da će u ovom segmentu u narednom periodu doći do jačih promena.

VODOLIJA

Današnji dan je malo zamoran za vas, zato što ćete morati da budete skoncentrisani, a vama su misli na drugoj strani. Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti govori o tome da vi lično ulazite u period velikih promena, menjate svoj život drastično.

RIBE

Iako ste svesni da je mnogo toga ostalo nerešeno, evidentno je da su se neke situacije u poslu smirile. Osećate se iscrpljeno i jedva ćete sačekati kraj radnog vremena. Mlad Mesec u polju podsvesti govori da ulazite u fazu u kojoj ćete rasvetliti mnoge nedoumice.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com