Rakovi danas pritiskaju voljenu osobu, Device nervozne zbog odlaganja isplate, Vodolije lako reaguju na provokacije

Prvi radni dan nove sedmice donosi velika uzbuđenja za većinu astro pripadnika...

Ilustracija, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Ilustracija, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

OVAN

Prilično nedefinisano raspoloženje. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Imaćete dobar odnos sa voljenom osobom u drugom delu dana.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Jače aktivnosti u popodnevnim satima. Prepustite partneru više inicijative. Ne požurujte ga po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je prilično dobro, i pored toga što vas čeka gomila obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Ne želite da trošite svoje vreme. Emotivno – osećate se dobro I raspoloženo, iako je odnos sa partnerom malo zategnut.

RAK

Šta god da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite – nemojte žuriti I biti impulsivni. Nemate prave sagovornike trenutno, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Preteranom brižnošću pritiskate voljenu osobu.

.

LAV

Šta god da danas pokrenete, moraćete da se zadovoljite polovičnim uspehom. Očekivanja su veća od realizacije. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku aktivnost, naročito u večernjim satima. Mogućnost flertovanja.

DEVICA

Niste nezadovoljni svojim učinkom na nekom poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega se realizacija odugovlači. Nervozni ste zbog odlaganja nekih isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom bićete nežni, ali pomalo posesivni.

VAGA

Nemojte situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u neželjenom pravcu. Popodne je bolje po vas. Blago vas nervira nepažnja partnera prema vama.

ŠKORPIJA

Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima i nije vam jasno zbog čega njihove kritike prema vama. Ne shvatajte stvari lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

.

STRELAC

Računali ste da ćete veću obavezu uspeti da završite tokom dana, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam nešto prećutkuje.

JARAC

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

VODOLIJA

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

RIBE

Sve ono što ste planirali kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili projekat. Možete osećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/