Ovog ponedeljka Ovnovima nedostaje koncentracija; Blizanci završavaju veliki posao; Nečiije oči budno prate Device…

Tek smo na početku nove nedelje, a pred nekim znakovima su veliki izazovi. Da li to važi i za vas?

Foto: vgstudio / Shutterstock
Foto: vgstudio / Shutterstock
.

OVAN

Nikako ne uspevate da završite svoje obaveze, slaba koncentracija. Sto stvari vam smeta i odvlači pažnju. Popodnevni sati su dobri za susret sa voljenom osobom, naročito ako trebate da rešite neke probleme iz prethodnih dana.

BIK

Samo malo povedite računa o svom nastupu, I sve bi trebalo da bude u redu. Ako treba da se dogovorite nešto, bolji je period od dvanaest časova, jer ćete tada biti stabilniji I sigurniji u sebe. Danas dobro raspoloženje I sklad sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Danas možete završiti veliki posao I biti iznenađeni koliko je sve prošlo bez teškoća kojih ste se bojali I očekivali ih. Ipak, u drugom delu dana malo je verovatno da ćete biti u podsticajnom raspoloženju kada partner predloži susret ili izlazak.

RAK

Ovaj dan može vam doneti nervozu I preokupiranost ličnom problematikom I malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite sa svojim redovnim obavezama. Saberite se malo I ne dozvolite da dan propadne u potpunosti.

LAV

Važna ponuda dolazi do vas I vi imate velika očekivanja. Kako dan bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje i podsticajnije I možete završiti više posla od onoga što ste planirali. Bićete dobro raspoloženi I velikodušni prema voljenoj osobi.

DEVICA

Moguće je da danas nećete primećivati ništa oko sebe, u potpunosti obuzeti stvarima koje morate završiti. To je baš šteta, jer nečije oči vas budno prate tokom celog dana. Izgleda da samo vi ne vidite koliko je neko zainteresovan za vas.

VAGA

Malo ste ratoborno raspoloženi I kolege I saradnici teško izlaze na kraj sa vama. Sve doživljavate kao kritiku. Drugi deo dana je nešto bolji jer ćete naći dovoljnu dozu smirenja u sebi da obavite ono što vam je poslovno I emotivno važno.

ŠKORPIJA

Današnji dan bi mogli svesti na jednu rečenicu – od plana do realizacije. Prosto rečeno – posvetićete se svojim planovima I vredno raditi da biste kraj dana dočekali zadovoljni postignutim uspehom. Emotivno – promenljiva osećanja.

STRELAC

Jedan od saradnika je u poslednjem trenutku promenio detalje oko obaveze koju obavljate I sada morate da stvari radite ispočetka. Gunđaćete, ali biti uporni da završite na vreme. Dobar odnos sa voljenom osobom.

JARAC

Prvi deo dana vam može biti naporan, jer ne uspevate da se uskladite sa saradnicima. Nemojte da odustajete, drugi deo dana je mnogo podsticajniji I tada će biti lakše pronaći zajednički jezik. Popodne I veče su odlični za emotivne susrete.

VODOLIJA

Prave dogovore je moguće napraviti uz malo usklađivanja, a vama to neće predstavljati veću teškoću. Lako izlazite na kraj sa svakodnevnom problematikom. U emotivnim odnosima na vrlo mudar I suptilan način komunicirate sa partnerom.

RIBE

Emotivni segment vam danas odvlači pažnju od svakodnevnih obaveza. Postoje problemi u odnosu sa voljenom osobom I moguće je da su prebacivanja krenula od jutra. Tek u popodnevnim satima uspećete da povratite svoju poljuljanu koncentraciju.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com