OVAN

Čini vam se da ste izašli iz nekih problematičnih dana, jer će sve od jutra krenuti da se odvija baš kako treba u poslovnom segmentu. Samo neka potraje. Razmišljate o jednoj osobi koja vam je trenutno nepristupačna a koju jako želite da osvojite.

BIK

Dan odličan za kontakte, za komunikaciju – sve ono što pokrenete ako se i ne realizuje danas, realizovaće se u narednom periodu. Uspostavite komunikaciju sa osobom od koje očekujete uslugu. U emotivnom segmentu – smirivanje.

BLIZANCI

Danas ste I mentalno I fizički dosta aktivni, u vama je odlično raspoloženje ali i dobre mogućnosti za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Vaši planovi oko osobe koja vam se dopada od danas bi mogli da počnu da se ostvaruju.

RAK

Pravi je momenat da se bacite na završavanje obaveza koje ste zapostavili, ili da krenete sa realizacijom jednog dogovora. Saradnici će biti spremniji i otvoreniji za komunikaciju. Doza ljubomore može se danas provlačiti u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Do vas je došla najava nekih dešavanja ili vrlo zanimljive informacije, moguće nešto na šta ste čekali već duže vreme. Kockice se polako sklapaju, i uskoro ćete moći da ostvarite ono što želite. Bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas ste baš u elementu. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. U emotivnom segmentu – pronalazite način da bolje komunicirate sa voljenom osobom.

VAGA

Čini vam se da šta god da hoćete da pokrenete, večito morate da se ubeđujete sa ljudima, da preskačete neke prepreke i onako se baš fino nervirate. U emotivnom segmentu doći će do razmimoilaženja kada su vaši i partnerovi planovi u pitanju.

ŠKORPIJA

Imate veliku moć ubeđivanja i ovaj dan biste mogli da iskoristite da ostvarite značajnije kontakte ili sastanke. Možete pokrenuti realizaciju svojih ideja. Ne možete jednu osobu da izbacite iz glave – strast koju osećate je sve teže kontrolisati.

STRELAC

Današnji dan će označiti veliki preokret u nekim poslovnim situacijama koje su bile u zastoju. Jeste da će se pokrenuti na mišiće – ali realizacija je sada na dohvat ruke. Partner pokušava da vam se približi i da ispravi svoje greške. Saslušajte ga.

JARAC

Tokom ovog dana shvatićete da možete prevazići probleme i prepreke i krenuti sa jačom realizacijom onoga što želite. Polako počinju da se pokreću situacije u poslu. To nije slučaj sa emotivnim delom, gde danas može doći do jačih problema.

VODOLIJA

Brinete se, ali ćete ubrzo shvatiti da su brige bezrazložne. Informacije koje ste čekali dolaze i one su povoljne po vas. Danas se mogu pokrenuti prvi dogovori u ozbiljnoj budućoj saradnji. Komunikacija sa nekim vas čini ustreptalim i nestrpljivim.

RIBE

Konačno su krenule najave posla ili dogovora koji ste očekivali. Takođe, otkrićete informacije koje su vam bile potrebne da biste rešili jednu situaciju. Drma vas jaka želja i nestrpljivost da što pre ostvarite kontakt sa osobom do koje vam je stalo.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.